Vedete

Alex Bodi recunoaște că din cauza lui s-a încheiat relaţia cu Bianca Drăguşanu

Amicii au aflat că Alex Bodi a recunoscut că din cauza sa s-a încheiat relaţia cu Bianca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Alex Bodi a recunoscut că din cauza sa s-a încheiat relaţia cu Bianca. Întâi s-a speculat că Bodi ar fi bătut-o pe Bianca, după ce aceasta a apărut cu vânătăi pe corp, dar Bodi a negat. “La mijloc sunt mai multe motive ce au dus la despărțire. Nu a fost vorba de nicio agresiune. Nu am avut când să ne vedem pentru că eu am avut avion spre Paris imediat după ziua ei. A doua zi după petrecerea Biancăi, eu am plecat din țară. Dacă o băteam, s-ar fi văzut”, a declarat el.

Citeste si: Reacția lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a plecat cu una dintre prietenele Biancăi Dragușanu la Paris!

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce ar fi fost agresată de fostul iubit, Alex Bodi: ”În viața mea...”

Citeste si: Victor Slav, amănunt emoționant! A vorbit despre lucrul care îl leagă cel mai tare de fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a recunoscut că din cauza lui s-a încheiat relaţia cu Bianca. Amicii lui Bodi au învinovăţit-o pe Bianca 

Ulterior, a apărut varianta că Bodi ar fi înşelat-o pe Bianca în ultima perioadă. Amicii lui Bodi au învinovăţit-o pe Bianca pentru despărţire, dar însuşi afaceristul a fost cel care a făcut lumină, lăsând să se înţeleagă că întreaga responsabilitate pentru încheierea relaţiei îi revine în totalitate. (vezi cum a fost reţinut de Poliţie fostul iubit al Biancăi Drăguşanu)

Alex Bodi a recunoscut că din cauza lui s-a încheiat relaţia cu Bianca: "Să nu mai dăm curs la discuții aiurea"  

S-a aflat că Alex Bodi a recunoscut că din cauza sa s-a încheiat relaţia cu Bianca. “Hai să nu mai dăm curs la discuții aiurea și să jignim, bine? Vă puteţi gândi că poate nu a fost vina ei, nu? Nu e frumos să las sa o “atacați” când poate nu e ea de vina!...Zi bună vă doresc”, a postat Bodi. “Alex, eşti un bărbat cu caracter te apreciez”, i-a transmis un prieten.

 

Galerie foto