Alex Bodi rupe tăcerea! Ce căuta Bianca Drăgușanu în mașină cu șoferul depistat cu droguri! A vorbit și de despărțire: "A acționat ca o femeie singură, s-a distrat"

Alex Bodi a oferit primele declarații după ce fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, a fost oprită de polițiștii antidrog la mare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Eu nu sunt în măsură să comentez ce a făcut Bianca și nici nu-l cunosc pe băiatul respectiv. Dacă ea a crezut că e OK să meargă cu el, este treaba ei. Am vorbit cu ea. Mi-a zis că ea nu-l cunoștea pe băiatul acela. S-au văzut pe la mare și, când ea a decis să meargă la București, el s-a oferit să o ducă acasă. Punct!”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan.

Ce spune despre despărțire

În ciuda faptului că însuși el, pe pagina sa de Facebook, a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că nu s-au certat.

„De data asta nu ne-am certat. Eu am fost plecat, ea în țară, dar nu pot să zic că ne-am certat. A zis Bianca că este o femeie singură?! Dacă ea a afirmat public faptul că este o femeie singură, eu îi accept decizia. Bine, acum a acționat ca o femeie singură. S-a dus cu prietenele la mare. S-a dus și s-a distrat”, a mai declarat Alex Bodi.

Bodi a anunțat despărțirea

Bomba despărțirii dintre milionar și Bianca Drăgușanu a detonat-o chiar Bodi, pe pagina sa de Facebook.

"În urma unor discuții și din cauza unor “evenimente”, am ales de comun acord să punem capăt relației, dar de data asta definitiv!", a scris Alex Bodi pe Facebook.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat și împăcat de mai multe ori de-a lungul relației tumultuoase.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca a avut o relație cu Tristan Tate, ulterior cuplându-se cu Alex Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate