Alex Bodi s-a îngropat în sticle de şampanie la petrecerea de Revelion! FOTO

Alex Bodi s-a îngropat în sticle de şampanie, alături de cel mai bun prieten al său.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Alex Bodi s-a îngropat în sticle de şampanie la petrecerea de Anul nou. El şi Bianca Drăguşanu au făcut Sărbătorile în celebra staţiune franceză Courchevel, acolo unde au petrecut destul timp pe pârtiile de schi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a petrecut de Revelion cu Alex Bodi și a cerut un lucru halucinant

Citeste si: Cătălin Botezatu a dezbrăcat-o pe Bianca, dar îl îmbracă pe Alex Bodi! Soţul Biancăi poartă costume create de celebrul creator de modă!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, băgată în spital de fostul iubit! „Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: Urlă dacă vrei să urli!”

Serile au fost rezervate petrecerilor din localurile exclusiviste, aşa cum s-a întâmplat şi în noaptea de Revelion. Bianca, Bodi şi amicii lor au rezervat o masă la un restaurant de fiţe din staţiune. (vezi ce salariu are Alex Bodi la compania care vinde lingouri de aur)

fara descriere

Alex Bodi s-a îngropat în sticle de şampanie: „Petrecere cu stil"

Băutura a fost la discreţie, după cum se poate vedea dintr-o fotografie care îl înfăţişează pe Bodi, alături de amicul său, croatul Josip, aşezaţi în faţa unei mese pe care se află cel puţin 15 sticle de şampanie, unele deja golite.

„Petrecere cu stil...şampanie Dom Perignon...2020 de-abia a început...vă dorim un an nou fericit, toate visele să vi se îndeplinească”, a postat Bodi, care a purtat un costum negru la petrecerea de Revelion.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate