Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu! Afaceristul stă la un hotel luxos unde plăteşte o avere pentru cazarea pe o noapte!

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu, fiind plecat alături de mai mulţi amici.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu, după cum se poate vedea din câteva fotografii postate de soţul vedetei. El a plecat în Emiratele Arabe Unite alături de câţiva prieteni, printre care şi croatul Josip, partenerul său din compania specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur.

Citeste si: Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica! Soţul Biancăi i-a organizat o petrecere pe cinste lui Chaqueline! FOTO

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! Detalii bombă care schimbă tot! Începe războiul anului în showbiz?

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, anunţ şoc

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu. Stă într-un apartament luxos 

Bodi şi gaşca au profitat din plin de soarele generos şi s-au dus pe plaja selectă a hotelului în care s-au cazat, Armani, unul din cele mai luxoase din Dubai. Soţul Biancăi Drăguşanu s-a cazat singur, într-un apartament luxos, aşa cum procedează de fiecare dată când pleacă în călătorii de afaceri. (vezi pe cine a dat în judecată Bianca Drăguşanu)

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu. Plăteşte 1.000 de euro pe noapte pentru cazare

Preţul unui astfel de apartament este de aproximativ 1.000 de euro pe noapte. Bianca Drăguşanu nu s-a putut bucura de acest lux, pentru că a fost reţinută în ţară, la mai multe evenimente în care a avut de promovat rochii şi diverse produse cosmetice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate