Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri: “Nu are gust bun băutura când e pe banii voștri sau ce?”

E clar că Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Apropiaţii au aflat că Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri. Iubitul Biancăi Drăguşanu este supărat că în grupul lui de cunoscuţi sunt câţiva care profită de faptul că el face cinste. (vezi ce probleme a avut Alex Bodi cu Fiscul)

Citeste si: Gest incredibil al lui Alex Bodi pentru femeile din Africa! Iubitul Biancăi Drăgușanu ajută la ridicarea unui spital în Uganda

Citeste si: Pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet! Uite cum arăta iubitul Biancăi, acum câţiva ani, ras în cap şi aproape obez!

Citeste si: Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească! Alex Bodi s-a dus ÎN MARE SECRET la Istanbul la o clinică specializată în implanturi de păr! FOTO

Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri: "Aveți numai preferințe de şampanie și votcă scumpă" 

“Când ieșiți cu alții la club, aveți numai preferințe de şampanie și votcă scumpă, poze non stop și story-uri! Culmea, când fff rar se întâmpla să ieșiți singuri sau e ziua voastră de naștere, nu mai aveți harfe de magnați”, a postat Bodi.

Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri: “Beți vin și apă minerală, iar pozele le faceți prin băi" 

Se ştie că Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri. “Beți vin și apă minerală, iar pozele le faceți prin băi! Nu are gust bun băutura când e pe banii voștri sau ce? Nu vreau să fiu rău, dar măcar sa fim realiști, “copilași”, a încheiat iubitul Biancăi Drăguşanu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate