Alex Bodi și-a imprimat un tatuaj monstruos pe spate, după despărțirea de Bianca! Prietenii l-au luat la mișto: „Nu-ți mai trebuie tricou” VIDEO

Alex Bodi și-a imprimat un tatuaj monstruos care îi acoperă toată suprafața spatelui.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Alex Bodi și-a imprimat un tatuaj monstruos, mai multe desene complicate ce înfățișează mai multe personaje, în mijloc fiind un ochi deschis. “Mulțumesc maestre pentru efortul depus si pentru aceasta opera de arta!”, i-a transmis Bodi celui de la salonul de tatuaje.


In articol:

Citeste si: Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Ce s-a întâmplat între cei doi în parc?

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: FOTO. Bianca Drăgușanu și-a „tunat” posteriorul și nu se oprește cu operațiile! ”Mă mai tunez!”

El a fost filmat din spate, tocmai pentru ca amicii să vadă rezultatul. „Superb, felicitări tatuatorului  nu exista nota pentru el...La revedere dormit pe spate o perioada...Nu-ti mai trebuie tricou”, au glumit aceștia. (vezi motivul pentru care se alege praful de averea lui Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi și-a imprimat un tatuaj monstruos. A șters pozele cu Bianca

WOWbiz.ro a dezvăluit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Au trecut aproape două luni de când cei doi protagoniști, proaspăt divorțați, se împăcaseră. În luna martie ei anunțau că, deși semnaseră actele de divorț la notar, se iubeau și doreau să își mai dea o șansă unul celuilalt.

Alex Bodi a șters pe de paginile lui de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea alături de fosta lui soție. Și Bianca a făcut același lucru. Cert este că Bianca își petrece mai mult timp cu fiica ei, după cum arată imaginile publicate de ea pe instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate