Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux! Iubitul Biancăi Drăguşanu are un Ferrari, două Rolls Royce, un Maybach şi un Bugatti! FOTO

Fanii milionarului au văzut că Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux. Recent, iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a fotografiat cheile maşinilor sale. “Bugatti Chiron, Ferrari Pista, Rolls Royce Wraith, Maybach”, a postat Bodi. (vezi care este legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi)

Citeste si: E şocant ce păţeşte Bianca Drăguşanu şi la un an după despărţirea de Slav! A făcut o declaraţie care i-a atras numai probleme! "A existat un singur bărbat"

Citeste si: Bianca Drăgușanu, fotografiată fără lenjerie intimă! Imaginile au fost făcute publice și i-au înnebunit pe fanii blondinei

Citeste si: Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux. A dat 400.000 de euro pe Rolls-ul comandat în Germania

Bodi şi-a achiziţionat recent modelul Ferrari 468 Italia, un bolid, care poate atinge 325 kilometri la oră şi care costă aproximativ 250.000 de euro. Toamna trecută, el şi-a cumpărat un Rolls Royce Wraith din Germania, pe care a dat 400.000 de euro, al doilea model de Rolls pe care îl deţine.

fara descriere

Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux. Prima lui maşină a fost un Ford Fiesta

Nu mai e un secret că Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux. “BMW nu preferi?”, l-a întrebat un amic. “Am avut și BMW și Golf 6, iar prima mașină a mea a fost Ford Fiesta”, a dezvăluit Alex Bodi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate