Alex Bodi spumegă de furie că Poliţia nu opreşte camioanele cu lemne care golesc pădurile României: “Pe asta să vă concentrați! Ăştia trebuie prinși!"

Alex Bodi spumegă de furie că Poliţia nu intervine pentru a stopa exportul de cherestea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi spumegă de furie că Poliţia nu intervine la timp pentru a controla transportul de cherestea de pe teritoriul României, soţul Biancăi Drăguşanu distribuind un video de pe pagina de facebook „Stop defrişărilor”.

Citeste si: Bianca Dragusanu si-a mai luat un animal de companie. Incredibil cum a reactionat catelusa Bella

Citeste si: Legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu! Soţul Biancăi Drăguşanu e "frate" cu Mario, cu care s-a distrat în club înainte de accidentul rutier! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat vestea cea mare: „Da”

„Lupeni, Hunedoara, 30-01-2020, localnici disperati, autoritatile dau din umeri, peste 10 camioane doar intr-o zi”, este explicaţia filmuleţului în care apar câteva camioane încărcate cu cherestea. (vezi ce afacere şi-a deschis Bodi în Spania)

fara descriere

Alex Bodi spumegă de furie că Poliţia nu opreşte camioanele cu lemne: "Sper să te implici în treaba asta” 

“Pe asta sa va concentrați!! Acolo să fie trimiși toți “forțoșii” din Poliția Locală care știu doar sa amendeze săracele bunicuțe!! Astia trebuie prinși, nu cine fura o pâine pentru ca le moare familia de foame!”, a postat Bodi.

„Mare dreptate ai dar astea nu se văd ca se încasează... Astia fura si Politia stă sa-i păzeasca... Fratele meu tu și încă 2 ca tine puteți mișcă ceva in sensul asta...te felicit pt inițiativa și sper sa te implici in treaba asta”, i-au transmis amicii lui Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate