Vedete

Alex de la Exatlon si-a gasit vechiul telefon si ce a descoperit acolo l-a dat peste cap!

Alex Nedelcu a povestit un episod emotionant care a avut loc cu cateva zile in urma.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Alex de la Exatlon si-a gasit vechiul telefon si ce a descoperit acolo l-a dat peste cap! icon photo


Alex Nedelcu a marturisit ca trece printr-o perioada mai dificila, dupa intoarcerea de la Exatlon, insa spune ca este multumit de ce a realizat in ultmii ani.


Intr-o postare pe contul de Facebook, Alex Nedelcu spune ca redescoperit episoade din viata lui cautand intr-un vechi telefon, uitat intr-un sertar din casa, iar acest lucru i-a dat putere sa mearga mai departe.


„Am deschis sertarul in care tin foile mele scrise si acolo am gasit acolo vechiul meu telefon mobil. Curios l-am deschis ca sa ma uit la cateva fotografii ramase in memorie. (...) Am dat peste lifetime playlistul meu, ala in care tot adaug piese ce imi plac, aranjat in ordine cronologica pe care am inceput sa il ascult.


Organizat in ordine cronologica, am inceput sa asociez piesele cu experientele personale pe care le-am construit. Asa am retrait povesti de dragoste personale, momente competitive cu mine dar si cu alte persoane, celebrari importante, reusite, nenumarate esecuri, traume si drame, competitii, expeditii, aventuri (...).

A fost ca si cand am vazut un film. La fel ca o capsula a timpului. Dupa ce am terminat de ascultat si retrait nu m-am mai simtit deloc ingrijorat de gandurile din capul meu. Mi-am dat seama ca toate acele indemnuri pe mare mi le-am suportat zi de zi au avut un ecou imens. It worked – I’m proud of him”, a scris Alex pe contul lui de socializare.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune