Alex de la Puterea dragostei a luat foc după ce s-a despărțit de Bianca și a fost văzut cu o amică a lui None în club! "Nu este iubita mea"

Alex Bobicioiu a ripostat imediat după ce a apărut informația că s-ar fi cuplat cu o prietenă de a lui Mădălin None

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Alex Bobicioiu a format un cuplu cu Bianca Comănici la Puterea dragostei, însă după plecarea din casă, parcă toate astrele s-au aliniat împotriva lui.

Astfel, fostul concurent le-a dezvăluit în premieră reporterilor Wowbiz.ro că, la numai cinci zile de la eliminarea din competiție, Bianca a decis să se despartă de el! "Nu a avut o explicație clară, a spus că nu ne mai potrivim și gata! Nu am mai vorbit deloc de atunci", a spus Alex.

Citeste si: Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie? Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Citeste si: Teo Trandafir, prima fotografie de când l-a cunoscut pe Bursucu! Abia îi mai recunoști pe cei doi

Citeste si: O ocazie perfecta pentru un buchet de flori? O zi de nastere, desigur!

 

Alex de la Puterea dragostei este în culmea furiei!”Nu este o persoană cunoscută”

Pe de  altă parte, weekend-ul trecut, a apărut în presă, informația conform căreia, Alex Bobicioiu s-ar fi distrat în club cu o amică băgată pe gât de None, tocmai pentru a o enerva pe Bianca.

Întreaga situație creată și bârfele și-au pus însă amprenta asupra bărbatului, care a avut și o serie de reacții. Acum, Alex de la Puterea dragostei este în culmea furiei, poate tocmai de aceea, a ținut să posteze, pe adresa lui de socializare un mesaj sugestiv. "Dragii mei din nou revin să va informez, am declarat și astăzi că vorbesc cu cineva, nu am relație! Pozele care sunt virale din clubul în care am fost sămbătă, cu fata blondă, nu am treabă cu ea, am multe poze cu fete în acea seară,dar nimic cu niciuna! Nu îl cunosc personal pe None, nu mi-a făcut cunoștință cu nici o față și repet nu am relație,terminați  cu aberațiile va rog frumos! Cu cine vorbesc nu este din București și nu este persoană cunoscută și nici cunoștința sau prietena cuiva ce a fost concurent în casă Puterea dragostei! Va mulțumesc pentru susținere!", a scris bărbatul pe Facebook!

 

h

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate