Alex de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre noaptea interzisă petrecută în club cu Bianca!”Ne-am distrat maxim, chiar dacă locația nu a fost cine știe ce” EXCLUSIV

Alex Bobicioiu a povestit tot ce s-a întâmplat în clubul de noapte în care a fost cu Bianca Comănici și alți șase concurenți de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Alex Bobicioiu și Bianca Comănici au format un cuplu la Puterea dragostei! În ciuda faptului că au stat împreună puțin timp, concret doar două săptămâni, legătura lor a fost una intensă și... plină de peripeții.

Una dintre ele a fost ieșirea într-un club de noapte din Istanbul, "evadare" făcut fără știrea echipei de producție. Drept dovadă, imediat ce s-a aflat de isprava lor, ținerii au fost sancționați.

Citeste si: Incredibil! Cum s-a apărat Brigitte Sfăt după ce a fost acuzată că a otrăvit-o pe Cream cu picături de ochi!

Citeste si: Doliu uriaș pentru un fotbalist celebru! Fiica lui a murit, răpusă de cancer

Citeste si: O româncă adoptată de o familie de italieni a fost ucisă cu sânge rece! Detalii înfiorătoare despre crima care a zguduit Sicilia!

fara descriere

Alex de la Puterea dragostei a fost în club cu Bianca! ”Ideea au avut-o fetele”

Cu toate acestea, lor nu a părut că le păsa, căci, în realitate, la acea plecare în oraș, s-au consolidat mai bine relațiile de iubire. "Acolo, am început o poveste frumoasă cu Bianca, dar din păcate, scurtă", avea să spună Alex, în premieră, reporterilor Wowbiz.ro.

Pe de altă parte, mulți au spus că Alex de la Puterea dragostei a fost în club cu Bianca pentru a ieși în evidență față de ceilalți concurenți din casă. Adevărul este însă altul și a fost spus chiar de Alex Bobicioiu într-un live realizat pe facebook-ul Wowbiz.ro. "Ideea de a merge în discotecă au avut-o fețele. Bianca m-a întrebat inițial dacă o las să se ducă alături de ele la distracție, dacă mă supără lucrul acesta sau nu! Eu am fost de acord, dar, în decursul a câtorva ore, s-au decis și alți băieți din show să iasă la plimbare, astfel că, până la urmă, ne-am dus toți la club. Am fost în total opt persoane! Ne-am distrat maxim, chiar dacă locația nu a fost cine știe ce. Am dansat pe ritmuri noi, mai apropiați uneori, și pot să zic că atunci, eu și Bianca am stat mult împreună", a dezvăluit fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate