Alex Dima a absolvit Teologia, dar a fugit de biserică! ”Poate am dat dovadă de lașitate! Preoția e foc”

Alex Dima a absolvit Seminarul Teologic și a predat religie la o școală înainte să intre în televiziune.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Alex Dima a explicat, în cadrul unui interviu, de ce nu s-a făcut preot și a ajuns să facă televiziune. Prezentatorul este absolvent al Seminarului Teologic din Buzău însă la un moment dat și-a dat seama că nu este făcut pentru haina monahală.

”Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret. Pentru că, până la urmă Dumnezeu așază lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ. De curând mi-am revăzut colegii de atunci. Nu ne văzusem de 19 ani. Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București”, a povestit Alex Dima pentru life.ro.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

A stat un an în învățământ pe un salariu de 70 dolari

Dima spune că a renunțat și la învățământ pentru că era plătit foarte prost. Nu a fost însă o decizie ușoară, pentru că până în acel moment nu avusese nici o legătură cu presa. Practic, a ajuns să lucreze într-o televiziune după ce a văzut un anunț într-un ziar.

Citeste si: Mircea N. Stoian demască vedetele! Dezvăluiri bombă din căsnicia Oanei Roman! "Marius este agresiv şi ar face orice să-şi apere soţia şi fetiţa" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Larisa, dezvăluiri exclusive despre motivul pentru care nu mai apare la ”Puterea Dragostei”! A spus totul despre Adrian

Citeste si: DRAMĂ de nedescris pentru Ionel Tudor! Marele compozitor nu își poate stăpâni lacrimile! ”A murit! Dumnezeu să-l odihnească”!

”A trebuit să plec din învățământ pentru că primeam 70 de dolari pe lună. Și am zis stop! Mă ocup de altceva. Ce? Ia ziarul de la A la Z și caută job-uri. Am căutat, am făcut diverse lucruri și am ajuns într-o zi la un anunț de lansare a unei noi televiziune: Realitatea TV”, a mai povestit Alex Dima pentru Life.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate