Vedete

Alex Nedelcu, dezvaluire bomba: vrea din nou la Exatlon! "N-am trecut peste, vreau inapoi"

Alex Nedelcu, care a ajuns pana in semifinalele concursului Exatlon, a marturisit ca si-ar dori sa mai treaca o data prin experienta acestui show.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"E greu, inca sunt acolo... Revad imagini, am revazut cateva imagini la un moment dat cu un interviu de pe plaja. Zic: <Nu se poate. Timp de 5 luni de zile ma trezeam pe plaja aia. Ca stateam la cotet. Pur si simplu ma trezeam, azvarleam sacul ala de trezit... ca nu era apa si trebuia sa ma trezesc cumva. N-am trecut peste, vreau inapoi.

Eu am ajuns si sunt sigur ca toti au ajuns sa descopere o latura diferita a lor. Eu am simtit ca locul ala este cumva sacru, ca te aduce cumva in trecut. Nu te involueaza ca om, ca individ, dar au o sacralitate locul ala si concursul", a spus Alex Nedelcu la "Test de vedeta" din cadrul "Teo Show".

Alex a marturisit ca, desi apropiatii si familia nu ii dadeau prea multe sanse, el a simtit ca va ajunge departe in concurs. "Vorbeam cu apropiatii, cu prietenii, familia. Ei nu-mi dadeau foarte multe sanse si tindeam sa cred ca nu o sa ajung deoparte, dar am simtit inauntru o pornire, ceva, o vraja. Crede-ma ca ma plimbam pe strazile astea. Ei ma selectasera deja si ma plimbam cu castile in urechi, era seara, si simteam ca o sa ajung departe in concurs", a marturisit el.

"Razboinicul" a vorbit si despre pasiunea pentru dans, pe care a dobandit-o dupa ce s-a apucat propriu-zis de acest sport. "Am inceput dansul cand aveam 8 ani, dar nu am prins drag de el de atunci. Era iarna si a venit un domn, ne-a impartit cativa fluturasi, flyere despre dans. Nu am aruncat flyerul ala pe jos. Voiam sa fac fotbal, altceva. (...) Dupa cateva saptamani mama mi-a descoperit flyerul si mi-a zis: <Alex, vrei sa mergi la dans?>. <Am zis nu, nu vreau>. <Ba da, mergem la dans>, a spus mama. (...) Dupa un an de zile taica-miu a zis: <Ba, baiatule, daca nu iti dai interesul la dans nu ne mai ducem>. (...) Cand i-am vazut pe colegii mei ca au evoluat am spus: <Nu se poate. Adu-ma inapoi ca nu se poate, eu nu renunt asa usor>", a dezvaluit Alex.

 

 

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate