Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători pentru cititorii WOWbiz.ro. Ce doi "războinici" au şi cântat pentru dumneavoastră! VIDEO EXCLUSIV

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători. Uite ce au spus îndrăgiţii "războinici".

Autor: Lili Lascar

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, doi dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon 1 au fost foarte buni prieteni pe parcursul competiţiei fenomen care a cucerit România, iar legatura dintre ei a rezistat şi după încheierea concursului.

Citeste si: Alex Nedelcu de la Exatlon, in cele mai sexy ipostaze! Imaginile acestea le vor innebuni pe fanele Razboinicului! A pozat mai ceva ca un manechin

I-am întâlnit pe cei doi, extrem de veseli şi puşi pe şotii, la o gală de premiere unde emisiunea care i-a consacrat a primit un premiu important.

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători. "Vă iubim"

Protagoniştii noştri ne-au povestit multe lucruri interesante, dar "cireaşa de pe tort" a fost finalul interviului, când au dorit să vă transmită un mesaj dumneavoastră.

Urarea de Sărbători pentru cititorii WOWbiz.ro, făcută în stilul lor caracteristic, a fost însoţită de colinde atât în limba noastră cât şi în cea a lui Shakespeare.

" Sărbători fericite, vă iubim, vă mulţumim pentru susţinere şi apreciere şi vă dorim linişte, pace, împlinire şi să ne urmăriţi în continuare", au spus "războinicii". 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Stefan Floroaica, mesaj pentru noii concurenti: "Eu mi-am trait Exatlonul". A curs cu mesaje nostalgice pe pagina lui

Iuliana Doroftei spune adevarul despre viata ei sentimentala. "Sunt singura de un an". Vezi cum i-ar raspunde lui Stefan Floroaica daca ar invita-o la o cafea! EXCLUSIV

Stefan Floroaica vorbeste despre iubita care l-a parasit: "O respect" Care este cel mai romantic lucru pe care l-a facut "razboinicul" in viata lui

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

Lovitură imensă pentru cei cu centrale termice de apartament! S-a stabilit când vor fi înlocuite

BOMBA! Cine îi trimite Anamariei Prodan mesaje dure în numele Corinei Bilcon. LOVITURA DE TEATRU

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies