Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători pentru cititorii WOWbiz.ro. Ce doi "războinici" au şi cântat pentru dumneavoastră! VIDEO EXCLUSIV

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători. Uite ce au spus îndrăgiţii "războinici".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, doi dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon 1 au fost foarte buni prieteni pe parcursul competiţiei fenomen care a cucerit România, iar legatura dintre ei a rezistat şi după încheierea concursului.

I-am întâlnit pe cei doi, extrem de veseli şi puşi pe şotii, la o gală de premiere unde emisiunea care i-a consacrat a primit un premiu important.

fara descriere

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica, mesaj genial de Sărbători. "Vă iubim"

Protagoniştii noştri ne-au povestit multe lucruri interesante, dar "cireaşa de pe tort" a fost finalul interviului, când au dorit să vă transmită un mesaj dumneavoastră.

fara descriere

Urarea de Sărbători pentru cititorii WOWbiz.ro, făcută în stilul lor caracteristic, a fost însoţită de colinde atât în limba noastră cât şi în cea a lui Shakespeare.

"Sărbători fericite, vă iubim, vă mulţumim pentru susţinere şi apreciere şi vă dorim linişte, pace, împlinire şi să ne urmăriţi în continuare", au spus "războinicii". 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate