Alex Oianu, ”război” cu Nelson Mondialu, din cauza Biancăi? ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

Alex Oianu a declarat ”război”? Ce îi transmite lui Nelson Mondialu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alex Oianu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Mesajul este adresat lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Nelson Pop, iubitul Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei.

În primul sezon Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Alexandru Oianu au avut o relație de scurtă durată în care s-ar fi întâmplat multe lucruri între ei - discuții, dar și un presupus contact fizic.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei are iubită? Cine e bruneta care se autointitulează ”femeia din viața lui”fara descriere

 

Citeste si: Isterie printre fanii Puterea Dragostei! „Da, sunt însărcinată! Am păstrat această veste până am fost sigură”

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei, îndrăgostită! Ce spune despre noul său iubit

Alex Oianu a transmis un mesaj: ”Domnule tată Nelson Mondialu..Cum puteți spune că Bianca este neprihănită? Altă minciună în apărarea fiului dumneavoastră nu aveați? Și cum să spuneți că acel video este fake și că eu mint? Și cum să mai spuneți că ea este neprihănită (”fată mare”) când ea a avut primul ei iubit la 16 ani? Și spuneți că a fost la doctor în Istanbul? Și câți bani ați plătit doctorul pentru a spune astfel de minciună?

Nu este frumos să mințiți lumea cu astefl de lucruri doar pentru a îl apăra pe Livian. Înțeleg că vă apărați puiul ca să nu iasă el urât din această relație pe care o are cu această fată, dar până și dumneavoastră spuneați anumite lucruri despre ea cu ceva timp în urmă. Și țineți cont ă această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine tot cu ceva timp în urmă în emisiune, dar unele lucruri se cam uită. Așa că vă rog mult nu mai mințiți lumea cu anumite lucruri, doar pentru a nu se face Libo al dumneavoastră de râs”, este mesajul transmis de Alex Oianu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate