Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în ipostaza de tătic! Fanii sunt încântați peste măsură: „Ce bine îți stă!”

Turcu de la Puterea Dragostei a făcut deliciul fanilor când s-a fotografiat alături de un bebeluș. Fanii spun că lui Turcu i se potrivește de minune ipostaza de tătic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în ipostaza de tătic weekend-ul acesta, când s-a întâlnit cu mai mulți foști concurenți de la Puterea Dragostei pentru a-l sărbători pe Raju.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea s-a combinat cu o actriță celebră? Cristi Mitrea și Anca Dinicu au fost pe plajă să vadă răsăritul! FOTO

Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în ipostaza de tătic! Fanii sunt încântați peste măsură: „Ce bine îți stă!”

Alex Turcu și Roxana au plecat la munte alături de Simona, Simina, Alex Zănoagă și mulți alți foști concurenți, unde s-au distrat cu ocazia zilei de naștere a fostului lor coleg de emisiune, Raju. De la petrecere nu a lipsit nici micuțul Dominic, care a făcut deliciul tuturor. Inclusiv Turcu, cunoscut pentru aparițiile sale revoltătoare din emisiune, s-a lăsat sensibilizat de gingășia micuțului.

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? FOTO

„La terasa cu Dominic 😂”, a scris Alex Turcu în dreptul fotografiei postate pe Instagram. 

fara descriere

Alex Turcu s-a fotografiat alături de micuțul Dominic, iar fanii chiar au apreciat măiestria cu care Turcu îl ține în brațe. Ba mai mult, foarte mulți fani spun că lui Turcu i se potrivește de minune ipostaza de tătic și că ar trebui să facă și el un copil.

fara descriere

Citeste si: Ella iubește din nou? Incredibil ce cadou scump a primit

„Ce bine ti ar sta❤”, „Turcule îți stă foarte bine cu bebelușul. Doamne ajută să-ți dea și ție un bebe Domnu!❤️😇👶Sunteți frumoși amândoi❤️”, „Da ce frumos şti să îl ții in brațe!🙏”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate