Alex Velea a răbufnit! Ce mesaj i-a putut trimite cântărețul lui Lino Golden: "La mulți ani, Șerpișorule..."

Alex Velea i-a transmis un mesaj destul de dur partenerului lui, Lino Golden. Se pare că relația dintre cei doi artiști nu mai este una de loc bună.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

cearta alex velea si lino
Alex Velea si Lino Goldea


In articol:

Alex Velea a avut o reacție acidă în mediul online la adresa lui Lino Golden. Chiar dacă cei doi artiști păreau foarte buni prieteni și ținând cont de faptul că artistul l-a luat de "crescut" pe Lino, relația dintre ei nu pare a fi prea bună în această perioadă. 

Alex Velea, reacție acidă la adresa lui Lino Golden

Cunoscutul Alex Velea i-a transmis un mesaj foarte dur lui Lino, chiar de ziua lui de naștere. Chiar dacă între cei doi era o legătură destul de strânsă, se pare că lucrurile la momentul actual nu sunt deloc roz. Ba chiar mai mult, iubitul Antoniei a ținut să îi spună că nu îl mai recunoaște și că pentru el este un șarpe, pentru că l-a trădat. În plus, artistul a mai scris că speră să aibă parte de toată fericirea de ziua lui, cea pe care o mimează tot timpul pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea.

cearta alex velea si lino
Mesajul postat de Alex Velea pentru Lino

De asemenea, și Antonia a avut un mesaj destul de dur pentru cel pe care îl condiseră membru din familia ei. Pe contul de Instagram, frumoasa cântăreața a scris la InstaStory: "Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față...dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine."

cearta alex velea si lino
Mesajul postat de Antonia pentru Lino

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce este acela un acatist și cum ne poate ajuta?

Bilanț Covid-19, 5 octombrie! 1.591 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Nicușor Dan a fost testat pentru COVID-19! În ce stare se află noul primarul general al Capitalei

Gestul impresionant făcut de un băiețel de 10 ani pentru bunica lui! A mers pe jos de la Palermo până la Londra pentru a o vedea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies