Vedete

Alex Velea, concediat! Habar nu avea că nu o să mai lucreze cu Simona Gherghe

Alex Velea a fost concediat de la emisiunea pe care o prezenta alături de Simona Gherghe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Alex Velea, concediat! Habar nu avea că nu o să mai lucreze cu Simona Ghergheicon photo

Anunţul oficial este că Alex Velea a dorit să se concentreze pe cariera sa de cântăreţ, însă ce e ciudat e că în urmă cu câteva zile, iubitul Antoniei declara că este gata să revină pe micul ecran.

Simona Gherghe nu îl va mai avea alături pe Alex Velea, care i se alăturase la cârma emisiunii în urmă cu un sezon. Nu se ştie de ce au decis şefii televiziunii să nu mai mizeze pe prezenţa lui Alex Velea în show-ul de după-amiază.

Alex Velea, concediat! Habar nu avea că nu o să mai lucreze cu Simona Gherghe

“Eu de pe 7 reiau 'Accesul'. M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună şi o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învăţat de la ea, relaţia noastră de amiciţie este într-un continuu progres, îmi place”, spunea Alex Velea, în urmă cu două zile, pentru libertatea.ro.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune