Alex Velea, declaratie de dragoste pentru Antonia: "E atat de usor sa ma faci fericit... Chiar nu mai conteaza ca esti un pic mai inalta"

După succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine cu un single la fel de sensibil: „Defectul tău sunt eu”. Piesa dezvăluie un artist matur, care îşi asumă şi îşi mărturiseşte deschis sentimentele. El prezinta o nouă poveste, de această dată nu a unei despărţiri, ci a unei mari iubiri.

Distribuie pe:

fara descriere"Toţi căutăm iubirea, dar puţini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiţionată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiţi. Eu sunt unul dintre norocoşii care au găsit-o şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea. 'Defectul tău sunt eu; este povestea mea, spusă în cel mai simplu şi mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

Artistul, care este şi autorul versurilor, foloseşte un joc de cuvinte într-o declaraţie de dragoste unică pentru acea persoană specială din viaţa sa, al cărei singur „defect”, după cum însuşi Alex Velea declară, este că îl face fericit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate