Alex Velea, declaratie de dragoste pentru Antonia: "E atat de usor sa ma faci fericit... Chiar nu mai conteaza ca esti un pic mai inalta"

După succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine cu un single la fel de sensibil: „Defectul tău sunt eu”. Piesa dezvăluie un artist matur, care îşi asumă şi îşi mărturiseşte deschis sentimentele. El prezinta o nouă poveste, de această dată nu a unei despărţiri, ci a unei mari iubiri.

novalue

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

"Toţi căutăm iubirea, dar puţini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiţionată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiţi. Eu sunt unul dintre norocoşii care au găsit-o şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.

'Defectul tău sunt eu; este povestea mea, spusă în cel mai simplu şi mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

Artistul, care este şi autorul versurilor, foloseşte un joc de cuvinte într-o declaraţie de dragoste unică pentru acea persoană specială din viaţa sa, al cărei singur „defect”, după cum însuşi Alex Velea declară, este că îl face fericit.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Drama soției lui Tavy Puștiu, manelistul și-a transmis moartea pe Facebook? Monica nu și-a revenit nici azi: ”Te port în minte și suflet”

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Liviu Vârciu? „E mai a dracu’ decât Covidul!”

Mădălina Pamfile, descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Din păcate este infectata cu SARS-CoV-2”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies