Vedete

Alex Velea, marele absent de la finala "Bravo, ai stil! All Stars"- Mesajul transmis de cantaret!

Alex Velea este marele absent de la marea finala "Bravo, ai stil! All Stars".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Alex Velea, marele absent de la finala "Bravo, ai stil! All Stars"- Mesajul transmis de cantaret!icon photo

Alex Velea nu a putut fi prezent in aceasta seara la marea finala "Bravo, ai stil! All Stars". Din brigada vesela au facut parte de data aceasta doar Bogdan Vladau si Victor Slav.

 

Chiar si asa, Alex Velea a transmis un scurt mesaj! "Salutare tuturor! Stiu ca deja imi duceti lipsa, mai ales voi, Victor si Bogdan! Va pup, baieti, va pupa fratziwear-ul vostru. A venit seara cea mare, momentul mult asteptat, marea finala! Bafta, fetelor, fie ca cea mai buna sa castige! Celor din jur vreau sa le spun ca fiecare gala alaturi de ei a fost o reala placere. Va pup si abia astept sa ne revedem", a spus Alex Velea intr-o inregistrare.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune