Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia! Ce surpriză i-a pregătit de ziua ei

De ziua ei, Antonia a avut parte de o surpriză extraordinară de ziua ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

De ziua ei, Antonia a fost luată prin surpindere de iubitul ei, Alex Velea, și de prietenii șli apropiații lor. Cu toții au pus la cale o petrecere surpriză pentru ca frumoasa artistă să țină minte cum și-a petrecut ziua de naștere. Ea a fost așteptată cu daruri, flori și tort de cei dragi.

Anotniei i-au dat lcrimile când i-a văzut în jurul ei pe toți cei care țin la ea. Printre invitați s-au numărat și Mario Fresh și Alexia Eram, iubita lui.

Citeste si: Adevărul a ieşit la lumină într-un caz controversat din Olanda: Directorul unei clinici este tatăl a 49 de copii născuţi prin fertilizare in vitro

Citeste si: Puterea Dragostei: Alexandru Bobicioiu intră în casă și o face praf pe Bianca, iar Jador și-a recunoscut sentimentele pentru Simina

Citeste si: Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere! Cei care au văzut-o au rămas şocaţi! "Îţi stă groaznic!"

fara descriere

Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia

Deși i-a spus multe cuvinte frumoase femii alături de care are doi copii superbi, Alex Velea a ales să-și exprime dragostea față de ea și în mod public. El a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj emoționant dedicat Antoniei.

Citeste si: Antonia, mărturisiri despre Akim și Dominic! Îi lasă sau nu să interacționeze cu alți copii, care nu sunt din familii celebre? „Mi-e frică”

fara descriere

„Tu ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinul mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. La mulţi ani fericiţi, frumoaso! Mulțumesc pentru fericire!”, a fost mesajul pe care Alex Velea l-a scris pentru frumoasa Antonia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate