Vedete

Alex Velea s-a ”rupt” pe manele! Vrea să îi facă concurenţă lui Salam? VIDEO

Alex Velea a devenit celebru în muzica românească şi pentru faptul că e un artist versatil, un cântăreţ care poate trece cu uşurinţă de la hip-hop la pop-dance. Şi, în mare secret, poate oricând să cânte şi… manele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Alex Velea s-a ”rupt” pe manele! Vrea să îi facă concurenţă lui Salam? VIDEOicon photo

Tatuat din cap până-n picioare, cu muşchii mai tot timpul la vedere şi cu versuri care, deşi sunt puse în ritm de pop, seamănă izbitor de mult cu cele de manele, Alex Velea pare decis să îi facă concurenţă lui Florin Salam.

Mai exact, într-o filmare cât se poate de ”interesantă”, la o petrecere la care a fost amfitrion şi s-a ocupat cu buna-dispoziţie a amicilor săi, Alex Velea a demonstrat că se poate reprofila imediat şi, mai mult chiar, a studiat suficient pentru a avea succes într-un alt stil muzical: manelele.

 


Astfel, spre dimineaţă, la petrecere, ca la mai toate chefurile care se vor ”cu ştaif”, Alex Velea a avut poftă de o… manea. Şi pentru că e artist şi poate şi el cânta nu a stat departe de scenă. Mai exact, partenerul de viaţă al Antoniei, ”dregându-se” cu un pahar, a pus la cale un duet cu Bogdan Artistu.

Şi, cu microfonul în mână, Alex Velea a arătat tuturor celor din jur – nu foarte mulţi, semn că petrecerea era pe sfârşite, iar cei prezenţi - uşor confuzi – că a ”studiat” domeniul manelelor, onomatopeele şi tânguielie specifice ieşind cu lejeritate din pieptu-i lat, obişnuit – în teorie cel puţin – cu stilul pop. Şi, probabil, artistul lui favorit, după stilul pe care l-a abordat, pare să fie Florin Salam, Alex Velea având grijă să îi imite suficient de bine atât felul de a face dedicaţii, cât şi felul în care ”colorează” melodiile.

Alex Velea s-a ”rupt” pe manele! Vrea să îi facă concurenţă lui Salam? VIDEO


Culmea, Alex Velea a fost, cu ani în urmă, ”deconspirat” de bunul său prieten CRBL când vine vorba de plăceri muzicale ”vinovate”. "Eu dacă am chef de populară cânt şi populară. Cânt şi în deschidere la Fuego dacă e. Cânt orice depinde cât beau. Ştiu şi manele, acest stil e şi el muzică. Maneaua îşi are rostul atunci când bei. Şi eu, şi Velea, când ne apucă bine, cu maneaua suntem zei. Acestea sunt lucruri din culise", a declarat CRBL acum câţiva ani, presei.
 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune