Alex Velea s-a ”rupt” pe manele! Vrea să îi facă concurenţă lui Salam? VIDEO

Alex Velea a devenit celebru în muzica românească şi pentru faptul că e un artist versatil, un cântăreţ care poate trece cu uşurinţă de la hip-hop la pop-dance. Şi, în mare secret, poate oricând să cânte şi… manele.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Tatuat din cap până-n picioare, cu muşchii mai tot timpul la vedere şi cu versuri care, deşi sunt puse în ritm de pop, seamănă izbitor de mult cu cele de manele, Alex Velea pare decis să îi facă concurenţă lui Florin Salam.

Mai exact, într-o filmare cât se poate de ”interesantă”, la o petrecere la care a fost amfitrion şi s-a ocupat cu buna-dispoziţie a amicilor săi, Alex Velea a demonstrat că se poate reprofila imediat

şi, mai mult chiar, a studiat suficient pentru a avea succes într-un alt stil muzical: manelele.

 

Astfel, spre dimineaţă, la petrecere, ca la mai toate chefurile care se vor ”cu ştaif”, Alex Velea a avut poftă de o… manea. Şi pentru că e artist şi poate şi el cânta nu a stat departe de scenă. Mai exact, partenerul de viaţă al Antoniei, ”dregându-se” cu un pahar, a pus la cale un duet cu Bogdan Artistu.

Şi, cu microfonul în mână, Alex Velea a arătat tuturor celor din jur – nu foarte mulţi, semn că petrecerea era pe sfârşite, iar cei prezenţi - uşor confuzi – că a ”studiat” domeniul manelelor, onomatopeele şi tânguielie specifice ieşind cu lejeritate din pieptu-i lat, obişnuit – în teorie cel puţin – cu stilul pop. Şi, probabil, artistul lui favorit, după stilul pe care l-a abordat, pare să fie Florin Salam, Alex Velea având grijă să îi imite suficient de bine atât felul de a face dedicaţii, cât şi felul în care ”colorează”

melodiile.

Culmea, Alex Velea a fost, cu ani în urmă, ”deconspirat” de bunul său prieten CRBL când vine vorba de plăceri muzicale ”vinovate”."Eu dacă am chef de populară cânt şi populară. Cânt şi în deschidere la Fuego dacă e. Cânt orice depinde cât beau. Ştiu şi manele, acest stil e şi el muzică. Maneaua îşi are rostul atunci când bei.

Şi eu, şi Velea, când ne apucă bine, cu maneaua suntem zei. Acestea sunt lucruri din culise", a declarat CRBL acum câţiva ani, presei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alex Velea şi Antonia, show fără perdea de faţă cu sute de oameni! Cei doi artişti s-au dezlănţuit în public

Alex Velea, mesaj incredibil primit in direct de la Antonia: "Esti un prost"! Ce a deranjat-o pe cantareata

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies