Alex Velea: “Sunt zile in care nu apuc sa ma vad cu sotia mea”

Solistul Alex Velea si sotia lui, mulatra Ana, au o relatie aproape perfecta! Cei doi se iubesc la fel de mult ca in prima zi, se inteleg de minune si se sprijina unul pe celalalt. Un singur lucru le lipseste ca fericirea lor sa fie totala.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAlex se mandreste cu sotia lui peste tot, caci ii intelege viata de artist pe care o are si niciodata nu i-a reprosat ceva. Cei doi asteapta cu nerabdare sarbatorile pentru ca stiu ca de Craciun vor petrece impreuna.

“Sunt zile in care nu apuc sa ma vad cu sotia mea. Eu am foarte multe concerte, sunt mereu plecat prin tara. Muncesc mult, iar ea e la fel. Este studenta la Facultatea de Medicina, in anul III, si invata foarte mult, exagerat chiar. Sunt zile in care nici la ora 22.00 nu ajunge acasa. II place foarte tare, de aceea invata atat. Acum e si mai stresata pentru ca se apropie sesiunea si are o multime de examene. Vom sta impreuna de Craciun, cu familia, iar de Revelion eu voi avea concerte. Nu stiu exact cate am, dar sunt multe, cinci-sase…”, a declarat Alex Velea pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate