Alex Zănoagă a adormit la volan! În ce stare se află fostul concurent de la Puterea Dragostei

Alex Zănoagă este extenuat din cauza pregătirilor care sunt în toi pentru naşterea băieţelului său.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alex Zănoagă şi Simina se pregătesc să aducă pe lume un băieţel şi pregătirile pentru marele eveniment din viaţa lor sunt în toi. Bineînţeles că un copil vine la pachet şi cu foarte mult timp investit, pregătiri, iar toate astea duc la oboaseală. Este cazul şi lui Alex Zănoagă, care pare că nu face faţă acestei perioade. 

Citeste si: Simina a vorbit despre copilul pe care-l va naște peste o lună! Decizia controversată luată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Alex Zănoagă a adormit la volan! În ce stare se află fostul concurent de la Puterea Dragostei

Alex Zănoagă, fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D, a adormit la volan.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, despre ultimele săptămâni înainte de naștere! Cum arată acum și câte kilograme s-a îngrășat soția lui Alex Zănoagă ”Nu mă simt bine”

Imaginile au fost surprinse într-un clip video, chiar de soția sa Simina Loica. Imaginile postate pe reţelele de socializare au fost importalizate într-o parcare. Soţul Siminei staţiona la volanul maşinii şi cel mai probabil, rămas singur în maşină, s-a gândit că este momentul oportun să tragă un pui de somn.  Bărbatul dătea semne că nu s-a odihnit suficient și a transmis că a avut o noapte grea.  

fara descriere

Citeste si: Simina a vorbit pentru prima oara despre videochat! Cum a raspuns la intrebare: ''Multi oameni nu ma suporta si..''

Cei doi au intrat în febra cumpărăturilor pentru că la începutul lunii viitoare Simina va da naștere unui băiețel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate