Alex Zănoagă aruncă bomba despre Iancu Sterp și Emy de la Survivor România! Ce simte cu adevărat războincul pentru cântăreață! ”O joacă... din plictiseală”

Alex Zănoagă a comentat tachinările pe care Iancu Sterp le face la adresa lui Emy Alupei în ultima perioadă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ultimele glumițe cu multe subînțelesuri dintre Iancu Sterp și Emy Alupei au dus la o serie de comentarii la Survivor România, ambele tabere fiind puțin surprinse de situația creată între războinic și cântăreața de muzică trap. ”Cine se tachinează, se iubește”, a venit imediat replica lui Ghiță, apoi și rivalii cântăreței au început să bată niște apropouri ”amoroase”.

Emy și Iancu s-au tachinat în Consiliu


In articol:

Emy a declarat în Consiliu că Iancu se ia numai de ea și, firește, cum are o fire vulcanică, vine și ea cu un comentariu acid la adresa carismaticului concurent. Pe de altă parte și războinicul a avut ceva de spus pe marginea subiectului creat despre el și faimoasă. ”Eu nu am nimic cu Emy, mai glumim și noi, să mai treacă puțin vremea. Am acasă iubită, nu o trădez”, i-a zis Iancu lui Dan Cruceru, însă, apoi, în mod surprinzător i s-a adresat cântăreței. ”Eu nu te urăsc! Spui că sunt rău acum? Dar când ți-am dat de dimnineață cafea nu mai eram rău? Eeeee...Hai nu mai fi supărată pe mine”, a spus, cu zâmbetul pe buze, bărbatul, semn că artista de trap nu îi este totuși indiferentă.

Citeste si: Cezar, prima reactie dupa ce Elena s-a autopropus pentru nominalizare pentru binele echipei! A apreciat sau nu gestul colegei sale? Iata ce marturisiri a facut Faimosul in camp!

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Gluma se îngroașă în relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei. Ce cuvinte de „amor” și-au aruncat în ultimele zile. ”Cine se tachinează se iubește”

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Alex Zănoagă aruncă bomba despre Iancu Sterp și Emy de la Survivor! ”Eu văd acolo doi copii”

În mod surprinzător, acasă, din fața televizorului, oamenii din preajma războinicului văd lucrurile diferit. Dacă Denisa, iubita lui, a observat că artista îl place cu adevărat pe Iancu, ei bine, mama lui a avut o altă părere și anume...că băiatul ei nu joacă niciodată la două capete.

Foștii concurenți de la Puterea dragostei, cei care îl cunosc bine pe războinic, au și ei păreri. De pildă, Alex Zănoagă aruncă bomba despre Iancu Sterp și Emy de la Survivor  și, într-o intervenție la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată pe ”WOWbiz.ro”, a avut o reacție amuzantă și sinceră! ”Eu văd acolo doi copii, ei se înțeleg și se înțeapă fiindcă au aceeași vârstă, aceleași pasiuni, aceleași cuvinte...Ea se uită cu alți ochi la Iancu, este evident, dar pentru el, din câte îl știu eu, nu este decât o joacă...din plictiseală. Nimic mai mult! Are iubită acasă, o respectă și o iubește”, a comentat Alex.

Galerie foto 
Citește și:

Ghiță de la Survivor, atac fără precedent la adresa Războinicilor: ”Sunt făcuți toți la serie în China, niște falși” Ce a putut spune și despre Karina, după ieșirea din...

Incredibil, ce a putut spune mama lui Iancu Sterp despre legătura fiului ei cu Emy la Survivor. ”Nu merge la două capete”

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Surpriză uriașă! Mătușa Karinei de la Survivor România... s-a sucit! Ce a putut să spună despre nunta Războinicei cu Andrei la Craiova

Asiana a dat cărțile pe față în relația cu Elena la Survivor România! ”M-a dezamăgit! Totul a fost o vrăjeală SRL. Fiecare își vedea propriul interes și făcea orice pentru a da...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies