Alex Zănoagă, primele declarații despre o posibilă împăcare cu Simina Loica. Încă mai are sentimente față de fosta soție? „O sun în fiecare zi”

Alex Zănoagă a oferit unul dintre cele mai așteptate răspunsuri de până acum.

Autor: Mihaela Lucia

In articol:

Alex Zănoagă și Simina Loica au pus punct relației lor în urmă cu câteva luni, iar cel care i-a luat locul a fost nimeni altul decât prietenul său, Alex Bobicioiu. Profund rănit în orgoliu, fostul soț al brunetei l-a provocat pe rivalul său la o luptă în cușcă, meciul având loc pe data de 27 septembrie.

Chiar dacă Simina și Alex Bobicioiu sunt împreună de doar câteva luni, între ei au existat mai multe despărțiri și împăcări. Ultima dată când s-au declarat despărțiți „definitiv” a  fost acum câteva zile, însă această situație nu a durat foarte mult timp, pentru că cei doi au postat ieri pe Instagram imagini care dovedeau că sunt din nou împreună. De data aceasta, motivul pentru care cei doi au ajuns la ceartă a fost gelozia lui Bobicioiu după ce Simina ar fi purtat discuții mai „detaliate”, în afara subiectului Dominic, cu Alex Zănoagă. În cadrul interviu, însă, Zănoagă a mărturisit dacă va mai avea sau nu de gând să se împace cu mama copilului său în cazul în care ar mai avea ocazia.

Citeste si: „Bărbații de azi...” Simina Loica, atac direct la adresa lui Alex Bobicioiu? Mesajul cu subînțeles postat de brunetă chiar de ziua de nume a iubitului său

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Alex Zănoagă ar vrea să se împace cu Simina Loica?

După ce s-au despărțit, Alex Zănoagă se gândea să se împace cu Simina de dragul copilului lor, însă această posibilitate a fost eliminată din momentul în care fosta sa soție s-a cuplat cu bunul său prieten, Alex Bobicioiu. În această situație nu ar putea trece vreodată peste orgoliul său, mărturisind că, în cazul în care ar fi fost vorba despre altcineva, poate ar fi făcut un efort să treacă peste.

„Nu știu, nu cred că va exista o împăcare din moment ce nu ne-am înțeles bine prima oară. Am și zis că dacă era cu altcineva după ce ne-am despărțit, probabil ar fi existat împăcare. M-a deranjat că a fost vorba de Alex Bobicioiu, e orgoliul meu, nu pot să trec”, a spus Alex Zănoagă, conform Spynews.

Citeste si: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste de ziua de naștere a Siminei Loica! Tânărul este un romantic incurabil: „Te iubesc”

Alex Zănoagă, motivul certurilor dintre Simina și Bobicioiu?

Alex Zănoagă a mai declarat că nu are nicio contribuție la ultima despărțire dintre fosta sa soție și Alex Bobicioiu. Singurele discuții pe care cei doi foști soți le-au avut au fost strict legate de băiețelul lor, Dominic.

„Nu e din vina mea, dar noi vorbim pentru copil. El știe în ce s-a băgat și trebuie să-și asume, nu e totul roz și frumos. Noi când vorbim prin mesaje nu vorbim despre ”ce face ea, ești bine”, scriu ”ce face Dominic”, îmi spune ce face Dominic, vorbim chestii despre el și destul de des. O sun în fiecare zi să-l văd pe Dominic, iar ea mă sună la fel să mi-l arate pe băiețel”, a mai spus Alex Zănoagă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dovada că Alex Bobicioiu și Simina s-au împăcat! N-au putut sta mult timp despărțiți

Alex Bobicioiu regretă despărțirea de Simina Loica? Mesaj cu subînțeles pentru fosta iubită? “Când iubești pe cineva…”

Alex Bobicioiu și-a petrecut ziua de nume alături de altă femeie, chiar după despărțirea de Simina Loica! Cine este cea care i-a fost alături: „Tot ce ne lipsea”

„Acum se simte total diferit” Ce se întâmplă cu Theo Rose, însărcinată în cinci luni: „Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”. Care este cea mai mare temere a ei după ce va...

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Cel mai șocant episod din istoria tenisului. Cariera legendarei Monica Seles, stopată de un obsedat care a înjunghiat-o pe teren. Video

Alex Bobicioiu și-a petrecut ziua de nume alături de altă femeie, chiar după despărțirea de Simina Loica! Cine este cea care i-a fost alături: „Tot ce ne lipsea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies