„Alexanadra Măceșanu și Luiza Melencu trăiesc!” Ce a făcut Alexandru Cumpănașu la casa monstrului din Caracal, loc de omagiu pentru cele două fete despre care s-a zis că sunt moarte

Familia Măceșanu împreună cu un grup de protestatari au mers la casa monstrului din Caracal și au dat foc coroanelor și lumânărilor aduse de cei care au vrut să-și arate părere de rău pentru cele două fete răpite de Gheorghe Dincă.

Autor: A.B.G.

In articol:

Alexandru Cumpănașu împreună cu un grup de protestatari au distrus omagiile pe care oamenii le-au adus celor două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât.

Citeste si: Mister rezolvat în cazul Caracal. Desfășurătorul apelurilor făcute de Dincă i-a lămurit pe anchetatori

Citeste si: Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Citeste si: E stirea zilei in Romania! "Alexandra si Luiza au fost rapite!" Se fac arestari in Italia!

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Alexandru Cumpănașu refuză să creadă că nepoata lui este moartă 

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață, spune familia, dar și mai mulți protestatari care au mers la casa monstrului din Caracal și au dat foc tuturor coroanelor și lumânărilor care au fost duse acolo în semn de omagiu.

Familia Așexandrei Măceșanu trăiește cu speranța în suflet că fata răpită de Gheorghe Dincă anul trecut este în viață și se va întoarce acasă într-o bună zi.

Cu poza Alexandrei într-o mână și cu steagul României în cealaltă, mama Alexandrei a oferit declarații sfâșietoare despre supozițiile care au circulat în presă.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat. Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată.

Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu îi roagă pe toți reărezentații media să nu mai dea publicității fotografii cu Luiza și Alexandra care ar putea demonstra că sunt în viață, fără acordul familiilor fetelor.

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia.

Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sondaj IRES. Care este interesul românilor față de alegerile prezidențiale 2019

Informatie oficiala: Luiza Melencu este moarta

Care este visul din copilărie al artistei Andra și cum o cheamă, de fapt, în buletin!

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Un gigant a pus lacătul! Închide toate magazinele fizice. Mii de oameni, dați afară

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Ciuperca neagră” mortală se apropie de România. Atacă inima, creierul şi splina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies