Alexandra de la Insulă, adevărul despre gropițele din obraji! Admiratorii sunt topiți după ele

Alexandra de la Insulă a spus adevărul despre gropițele cu care a cucerit telespectatorii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alexandra de la Insulă a fost una dintre cele mai frumoase concurente din emisiune, iar acum este una dinre cele mai sexy ispite. Încă dinainte de a-și opera nasul și sânii, tânăra era extrem de atrăgătoare și mulți dintre telespectatori au fost cuceriți de frumusețea ei, dar și de lacrimile pe care le vărsa în Thailanda în numele iubirii.

Multe persoane s-au întrebat dacă Alexandra de la Insulă s-a născut cu gropițe sau a făcut ceva pentru a le avea, iar a răspuns, în sfârșit. "Am avut pierceing-uri în obraji la 18 ani fix pentru a rămâne cu gropiţe. Eram şi sunt topită după oamenii care au", a scris Alexandra.

Alexandra de la Insulă l-a uitat pe Aurel și iubește din nou

Alexandra de la Insulă s-a cuplat acum cu un fost coleg de școală și este foarte fericită alături de el. Ea a publicat pe pagina ei o fotografie în care apare alături de bărbatul care i-a furat inima și a publicat un mesaj emoționant.

„SPERANȚA că există și cupluri frumoase care reușesc împreună tot ceea ce își propun. SPERANȚA că dragostea există și nu este legată de interese ascunse sau iluzii. ÎMPREUNĂ FORMĂM O ECHIPĂ!

Citeste si: Una dintre concurentele de la Insula s-ar fi logodit cu ispita sa! Nu s-a mai întâmplat până acum

Știam că bărbatul vieții mele va veni atunci când va fi cazul, atunci când sufletul îmi va fi deschis și gata să-l primească în întregime. Îți mărturisesc că nici măcar o secundă nu m-am gândit că acel bărbat ești TU! Am fost dintotdeauna aproape și totuși atât de departe… Tu, prieten drag, ce mereu îmi erai alături și îmi ofereai mângâierea de care aveam nevoie, ai pătruns în sufletul meu cu pași mici și înarmat cu răbdare având un singur scop: FERICIREA MEA! Chiar dacă nu a fost că în basme și n-ai venit pe un cal alb (sper totuși la călărit să mergem împreună?), simt că tot ceea ce trăim este mai frumos ca în basme”, a scris Alexandra de la Insulă pe pagina ei de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de noul ei iubit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate