Alexandra Enachescu a rupt gura targului cu o geanta ultimul racnet. Vezi cum arata accesoriul pe care manechinul a dat 1300 €

Dupa cateva luni de absenta din cluburile Capitalei, Alexandra Enachescu si-a facut aparitia intr-un local de noapte cu un accesoriu care a atras privirile tuturor domnisoarelor prezente la distractie.

Distribuie pe:

fara descriereAlexandra si capul de schelet de 1300 de euroA renuntat o perioada la viata nocturna preferand sa se dedice unor activitati culturale, cum ar fi cititul sau mersul la teatru si s-a inscris la cursuri de limba engleza. Dar in toata aceasta goana dupa hranirea spiritului, tot a gasit putin timp sa dea o fuga pana la Londra, sa-si achizitioneze o geanta din ultima colectie a unui creator de moda renumit. Obiectul de lux a costat in jur de 1300 de euro si a fost un cadou pe care Alexandra si l-a facut dupa ce, evitand cateva luni cluburile, a reusit sa economiseasca niste bani pentru geanta mult visata. Piesa reprezentativa a accesoriului este un cap de schelet, un element indispensabil in moda zilelor noastre.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate