Alexandra Harra a avut o aniversare cu peripetii! Ea si invitatii ei au fost evacuati din clubul in care petreceau! "Le siroia sangele pe fata"

Alexandra Harra a avut parte de o petrecere de ziua ei cu mari peripetii. Fiica lui Carmen Harra a dat party intr-un club de fite, insa in mijlocul chefului s-a trezit evacuata.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCe s-a intamplat? Blondina a povestit cum a ajuns sa plece acasa devreme de la propria petrecere.

"Am fost conduşi la secţiunea VIP de la etaj, deasupra ringului de dans. Şi slavă Domnului că n-am stat la parter, pentru că pe la patru dimineaţa s-a iscat o bătaie în mijlocul mulţimii. Toţi am fost evacuaţi şi la faţa locului au sosit imediat multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. A fost o nebunie... oamenii ieşeau cu sângele şiroindu-le pe faţă. Asta rişti dacă trăieşti la New York, metropola unde obţii tot ce e mai bun şi mai rău, iar singurul lucru garantat e că niciodată nu ştii ce urmează să ţi se întâmple. Din fericire, eu şi prietenii mei n-am păţit nimic, dar am regretat că am spart petrecerea atât de devreme", a povestit, pentru kalooga_36441" ring", Alexandra Harra.

"Am fost răsfăţată cu tot felul de daruri de prieteni şi familie: de la haine de firmă, pantofi Christian Louboutin la un ceas Rolex de aur cu diamante de la mama, dar ce ador sunt felicitările cu mesaje pline de dragoste pe care le colecţionez de pe la 13 ani"
, a dezvaluit ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate