Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România! Faimoasa și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România! Medicul i-a dat interzis.

Autor: Andreea Ciobanu

In articol:

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România! Faimoasa și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi. Anunțul a fost făcut în Consiliul de urgență.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România!

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate.

Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel, care a dat vestea în Consiliul de urgență pe care l-a organizat.

Citeste si: Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce se întâmplă, de fapt, cu Războinica: „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...” EXCLUSIV

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România!
Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură KANAL D]

Medicul de la Survivor România a decis ca Alexandra Stan  nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic.

”Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă.

Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Planul incredibil pus la cale de Alin de la Războinici pentru a-și cere iubita în căsătorie! Ce pariu a pus concurentul de la Survivor înainte să-i ceară mâna Dianei? Dezvăluiri exclusive

Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România!
Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură KANAL D]

Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan.

Alexandra ai cuvântul”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România!
Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra Stan, pleacă în lacrimi

Alexandra Stan și-a luat rămas bun de la colegi și i-a încurajat să continue competiția. Vedeta le-a spus colegilor săi să fie mai puternici decât a fost ea.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România!
Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură KANAL D]

Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra, înainte să își ia rămas bun de la colegii săi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele declarații despre imaginile cu Faimosul plângând în hohote! „Nu mă așteptam să reacționeze așa”

Survivor România 2021. Consiliu de urgență în Republica Dominicană: „Circumstanțele speciale au determinat...” VIDEO

Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce se întâmplă, de fapt, cu Războinica: „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...” EXCLUSIV

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies