Alexandra Stan, imaginile pe care chiar și noi am fost nevoiți să le cenzurăm! Cântăreața a apărut în sânii goi si a făcut show-sexy la malul mării sub ochii tuturor! VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Stan a renunțat la sutien și a vrut să fure tot soarele pe plaja de la Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

fara descriere

Alexandra Stan a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro făcând ”o baie de soare” la Mamaia. Rămasă recent fără iubit, după 4 ani de relație, Alexandra nu a avut nici o reținere în a renunța la sutien pentru un bronz uniform. Iar dezinvoltura vedetei arată că nu este prima oară când face acest lucru ci din contră, este un lucru obișnuit pentru ea.

fara descriere
fara descriere

La 30 de ani, Alexandra nu mai este chiar o tinerică, însă chiar și așa știe să provoace prin imagini sexy, care au darul de a-i pune pe foc pe fani. De aceastp dată, paparazzi WOWbiz.ro au reuști s-o surprindă în toată splendoarea ei, fără machiaj și fără photoshop. A trecut Alexandra Stan testul? Asta puteți afla vizionând toate imaginile din galeria foto de mai jos.

fara descriere

Citeste si: Abia i-a dat papucii iubitului că... și-a găsit cu cine să petreacă! Imagini fabuloase cu Alexandra Stan și Giani Kiriță

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

Citeste si: Imagini rare: Alexandra Stan la un concurs de miss, la doar 14 ani! Imagini pe care super-vedeta le-ar vrea șterse de pe Internet

Alexandra Stan, abia s-a întors în țară

De remarcat și faptuș că Alexandra nu este genul de femeie care să facă topless doar stând pe burtă. Cu toate că nu avea sutien și purta doar un slip minuscul, cântăreața s-a ridicat s-a plimbat nestingherită pe plajă și s-a răcorit în apa mării, lăsându-i pe cei de pe mal să vadă că știe să înoate și ”pe la fund”.

fara descriere

Prezența Alexandrei Stan pe o plajă din România a devenit totuși o raritate. Artista și-a petrecut câteva luni bune, în acest an, la Miami. Abia recent s-a întors în țară și a anunțat că s-a mutat la București.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate