Alexandra Stan, in mijlocul unui nou scandal de proportii! Are datorii de 50 de mii de euro!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAlexandra Stan este protagonista unui nou scandal de proportii. Cantareata este acuzata de mai multi colaboratori de-ai ei, fostul PR, instrumentisti sau make-up artisti, ca nu le-ar fi achitat onorariile. Datoria Alexandrei si a firmei la care este actionara ar fi ajuns acum la o suma considerabila: aproape 50.000 de euro.

Mai multi make-up artisti cu care a colaborat Alexandra Stan au refuzat sa faca declaratii pe marginea acestui subiect, precizand ca trebuie sa sa puna de acord cu colegii "asupra unei variante comune". Booking managerul cantaretei, Doru Tinca, n-a vrut nici el sa spuna nimic. "Nu confirm, nu infirm, am un contract în derulare şi clauze de confidenţialitate", a declarat el pentru Ring.

Surse apropiate au precizat ca exista varianta ca firma, la care este actionara Alexandra si care pana acum nu si-a achitat contractele, ar putea intra in curand in insolventa.

"Angajamentele la care faceţi referire nu sunt scadente conform calendarului de plăţi agreat împreună cu partenerii noştri. Considerăm că informaţiile pe care le deţineţi pot fi încadrate la categoria zvonuri şi mondenităţi", au spus reprezentantii conducerii firmei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate