Alexandra Stan l-a vrajit pe Daniel Buzdugan cu un dans

Invitată la matinalul "Morning Zu" de Moş Nicolae, Alexandra Stan a adus în dar un coş plin de dulciuri pe bază de ciocolată şi vanilie. Mihai Morar a exclamat: "N-o să uit toată viaţa că în 2014, la Radio Zu, Moş Nicolae a fost Alexandra Stan."

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAlexandra Stan a interpretat celebrul colind al lui Fuego, "Împodobeşte, mamă, bradul", într-o manieră foarte originală şi ritmată, care l-a impresionat pe Daniel Buzdugan. La final, prezentatorul a sărit de pe scaun, zicându-i, într-o moldovenească pitorească: „Îţi beştelesc deştili dacă nu scoţi un album de colinde".

fara descriereCântăreaţa a declarat că îi place mai mult de Mihai Morar decât de Daniel Buzdugan, aşa că cei doi prezentatori au găsit pretext să se tachineze minute în sir, pentru a câştiga inima cântăreţei. Ei au încheiat la scor de egalitate, Daniel Buzdugan recuperând capitalul de simpatie deţinut de colegul său, Mihai Morar, printr-un dans cu Alexandra Stan, pe un vals interpretat de celebrul violonist, dirijor şi compozitor olandez André Rieu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate