Alexandra Stan s-a despărțit de iubit! "Am plâns. Încă îl mai iubesc"

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, Bogdan! "Am plâns. Încă îl mai iubesc", a declarat artista la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alexandra Stan nu mai are iubit. Cântăreața s-a despărțit de Bogdan, deși spune că încă mai are sentimente pentru el. Alexandra Stan a făcut declarații despre despărțirea de Bogdan în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit! "Am plâns. Încă îl mai iubesc"

Acum, Alexandra Stan se concentrează pe muzică și pe dezvoltarea personală și nu exclude o posibilă împăcare cu fostul iubit.

"M-am despărțit de Bogdan, dar încă-l mai iubesc", a declarat Alexandra Stan într-un interviu exclusiv pentru Teo Show.

Alexandra Stan a mărturisit că a încercat să își găsească alte activități pentru a-și distrage atenția de la despărțirea prin care a trecut recent.

Citeste si: Incredibil! O puștoaică de 19 ani și-a vândut apa în care a făcut baie! Cât a putut să ceară pe o sticluță

Citeste si: Cazul Sorina. Lovitură dură dată de avocata familiei Șărămăt imediat după ce judecătorii au decis că fetița poate pleca în SUA

Citeste si: Fosta nevastă a lui Ionuț Jaguarul s-a întors în România! Mesaj emoționant al Nellei FOTO

"Am plâns. Oricum eu sunt plângăcioasă. Eu am plâns și în timpul relației, nu doar după ce ne-am despărțit. Dacă nici Bogdan nu m-a văzut plângând?!...Există șanse să ne împăcăm. Nu zic nu. Deocamdată nu vreau o relație. Mi-am schimbat un pic punctul de interes al vieții. Vreau să stau mai mult în studio, să călătoresc mult. Investesc în mine, încep să văd roadele",  a mai spus Alexandra Stan în exclusivitate în emisiunea lui Teo Trandafir la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate