Alexandra Stan și-a ieșit din pepeni! Cum le dă peste nas celor care o judecă că pozează goală

Alexandra Stan a fost, de-a lungul ultimelor luni, vedeta perfectă pentru a fi vânată de paparazzi în căutare de senzațional, cu atât mai mult cu cât starul muzicii pop nu s-a ferit, nicio secundă, să pozeze în ipostaze cel puțin fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

În ultima vreme, Alexandra Stan pare să fie mai îndrăzneață ca oricând, motiv pentru care, fără să fie inhibată de privirile celor din jur, pozează în ipostaze cel puțin îndrăznețe, afișându-și cu generozitate formele perfecte cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.

Citeste si: Alexandra Stan și-a arătat sânii într-o parcare! Imaginea a ajuns pe Internet iar fanii au fost șocați! ”Arăți ca o vedetă XXX”

Citeste si: Alexandra Stan, imagini interzise minorilor cu doi masculi, în mare! Artista i-a încins bine, iar aceștia au prins-o la mijloc și i-au deranjat slipul | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Show total cu Alexandra Stan! Cântăreața a pozat GOALĂ, în vacanța din Bali

Doar că, așa cum chiar nu se aștepta, Alexandra Stan s-a văzut pusă la ”colț”, judecată strict și, culmea, atacată deoameni la care nu se aștepta. Iar din acest motiv, artista a decis să dea niște explicații cu privire la gestul ei. ”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (...) Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile...noi, artiștii...noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost replica elegantă, dar din care se simțea supărarea, dată de frumoasa Alexandra Stan.

fara descriere

 Alexandra Stan i-a spus ”adio” fostului iubit după patru ani de relație

Alexandra Stan și iubitul ei, Bogdan, s-au despărțit după patru ani de relație. „Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună. (...) A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca. M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan. Acum mă pregătesc să lansez o piesă. Fanii mă întreabă și vreau să mă concentrez pe carieră”, a declarat Alexandra Stan la tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate