Alexandra Ungureanu a renuntat la mesele grele de Craciun: "Incerc în general să mănânc sănătos şi natural"

Vedeta a marturisit ca prefera sa manance sanatos de sarbatori, dar ca nu renunta la cateva bucate traditionale printre care se afla si cozonacul.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere- Ce îţi place cel mai mult să faci de sărbători?

Tot ce sună clişeistic şi se regăseşte în pozele acelea idealiste de pe Facebook, cu Crăciunul din poveşti, îmi place şi mie, îmi place să gătesc casa, să fac bradul, să am în fiecare an noi obiecte de decor cu specific. Îmi place să primesc colindători, dar să şi colind, să văd cum sclipesc luminiţele prin casă, să miroasă a portocală şi scorţişoară, să mă îmbrac în pulovere moi cu reni, pinguini şi moşi crăciuni şi să port şoşoni de casă pufoşi, de care se agaţă cei doi căţei în joacă.

- Tu singură pregăteşti masa de Crăciun?

Cred că va mai trece timp până să ajung la această . Deocamdată rolul meu este de consultant în stabilirea meniului, particip activ la cumpărături în supermarket, piaţă, şi încă iau notiţe în bucătărie, de la mama.

- Ce nu-ţi lipseşte niciodată de pe masa de Crăciun?

Meniul de Crăciun a devenit tot mai light, odată cu trecerea timpului, pentru că încerc în general să mănânc sănătos şi natural şi consider că n-are rost să-mi dau tot organismul peste cap pentru câteva zile, de dragul sărbătorii. Nu lipsesc aperitivele tradiţionale din porcul crescut şi sacrificat la ţară la unchiul meu, dar, pe masa noastră, răcitura şi friptura sunt de curcan, şi pe lângă avem mereu multe legume şi salate. Totuşi nu e Crăciun  fără cozonac şi alte câteva deserturi minunate pe masă.

- Care este mâncarea ta preferată de Crăciun? Dar de Revelion? De la ce nu te poţi abţine niciodată?

De Revelion cânt de cel puţin 10 ani încoace, aşa că de multe ori nici nu apuc să mănânc, important e să avem şampania de ciocnit la miezul nopţii. De Crăciun prefer să gust din toate câte puţin, dar preferata mea rămâne răcitura, din curcan, aşa cum o face mama, pe care sper s-o fac cu mâna mea, anul viitor, de Crăciun.

Sursa: apropotv.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate