Alexandra Ungureanu lanseaza “Impotriva Lor” in varianta acustica!

In aceasta toamna Alexandra Ungureanu a lansat cel mai recent single “Impotriva Lor”. Piesa, produsa in studiourile lui Adi Sana, s-a bucurat de succes printre fanii cantaretei.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAstazi, Alexandra lanseaza varianta acustica pentru care a lucrat alaturi de Gabriel Baruta. Extrem de ofertant pentru timbrul vocal al artistei varianta acustica puna in valoare mesajul puternic al piesei si subliniaza talentul Alexandrei Ungureanu.

“La aceasta versiune ne-am dorit sa existe un contrast si mai mare intre text, dur, si instrumental, care devine melodios, curgator si foarte rafinat. Am completat echipa cu bunul meu prieten, chitaristul Stefan Orfescu si ne-am gandit si la un invitat special.  Sunt foarte incantata si onorata ca violoncelistul Adrian Naidin a acceptat invitatia noastra, este un muzician extrem de expresiv si versatil, dar si un om foarte deschis si placut!”, a declarat Alexandra Ungureanufara descriere

In aceasta vara artista a lansat campania muzicala "Music in pROgress" care s-a nascut in urma unui concert tematic, ce a avut loc la Baia Mare. Piese precum „Rolling in the deep”, „Stay”, „Material Girl”, „Enjoy the silence” sau „Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi de de Nora Denes si Alexandra Ungureanu, în variantă 100% simfonică. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oară când o orchestră din România a abordat hituri internaţionale ale muzicii uşoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate