Alexandru a pupat-o pe Bianca la Puterea Dragostei! Scena s-a petrecut chiar sub ochii fostului ei iubit, Alex

Alexandru a pupat-o pe Bianca la Puterea Dragostei. Pupatul a fost prin televizor și s-a petrecut chiar sub ochii fostului ei iubit, Alex Bobicioiu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Acesta nu a avut nicio reacție, stând la masă și asistând impasibil. De la reintrarea în casă, cei doi se evită. Bianca s-a legat de el pentru că vine prea des în casa fetelor, dar acest lucru e firesc având în vedere că acesta nu are cuplu.

Bianca i-a transmis lui Alexandru că a așteptat mult să discute cu el, iar, când a aflat acest lucru, Alexandru a pupat-o prin televizor. Ideea i-a aparținut lui Alex Zănoagă, iubitul Siminei.

"Pup-o, mă", i-a spus acesta lui Alexandru și l-a luat de mână să îl ducă la televizor. "Pe gură", a adăugat Ricardo, împingându-l cu capul înspre televizor, moment în care Alexandru a reacționat. "Lasă-mă, mă!", i-a spus acesta. 

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu a luat atitudine și a umilit-o grav pe Roxana! Ce crede, cu adevărat, despre ea: „Te împart alții”

Citeste si: Alexandru Bobicioiu s-a întors la Puterea Dragostei! Ce spune acum despre Bianca, fosta lui iubită EXCLUSIV

Citeste si: Declarație șoc a lui Hamude la două săptămâni de la ieșirea din show-ul Puterea dragostei! "Mă simțeam ca un prizonier printre anumiți colegi" EXCLUSIV

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate