Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă: „Inima nu a mai oxigenat creierul”

Celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Medicii l-au internat la Terapie Intensivă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă, luni, 1 iulie. Celebrului actor îi scăzuse tensiunea și se simțea rău, motiv pentru care a mers la spital. Medicii de acolo au hotărât să-l interneze și l-au lăsat să plece o zi mai târziu.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul. Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a spus Alexandru Arșinel în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Șoferul beat care a ucis un biciclist, declarație năucitoare: „Îmi asum, dar nu în totalitate”

fara descriere

Alexandru Arșinel, mesaj năucitor despre soția bolnavă

Celebrul actor Alexandru Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a soției sale. Cu vizibilă durere în suflet, actorul a mărturisit că de trei ani și jumătate, soția lui suferă, însă nu i-a spus nicio clipă să nu mai facă ceea ce a adorat o viață întreagă. Cei doi se iubesc de peste 50 de ani!

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a declarat Arșinel pentru Click.

„Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră”, a mai spus actorul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate