Alexandru Arșinel a vorbit despre sfârșitul său! Ce spunea actorul despre moarte: „Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi”

Alexandru Arșinel a vorbit despre sfârșitul său, în anul 2017, într-un interviu emoționant pe care l-a oferit la scurt timp după ce Stela Popescu a decedat. Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Marele actor a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală, acesta fiind transferat pe secția de Terapie Intensivă, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat.

În urmă cu 5 ani, după ce Stela Popescu se stinsese din viață deja de câteva luni, Alexandru Arșinel a oferit un interviu emoționant despre sfârșitul său, fiind mai sincer ca niciodată.

Ce spunea actorul atunci despre moarte?

„N-am regret. Sunt mofturi”

În anul 2017, după ce Stela Popescu a decedat, Alexandru Arșinel și-a adunat toate puterile și a făcut o serie de declarații, vorbind chiar despre sfârșitul său.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Alexandru Arșinel, după ce medicii l-au transferat la ATI? Adevărul despre starea de sănătate a actorului

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Întrebat dacă are vreun regret atunci când se gândește la momentul trecerii în neființă, marele actor a răspuns atunci sincer și a spus că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut

de-a lungul vieții, asta pentru că s-a bucurat de numeroase reușite și, chiar dacă nu a fost fără de greșeli, a fost el în tot ceea ce a făcut.

De asemenea, la momentul interviului, Arșinel vorbea cu umor despre sfârșitul său, mărturisind că nu are nici cea mai mică temere în ceea ce privește acel moment.

„Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi.

Faptul că am reușit să realizez multe lucruri, faptul că am reușit să ies din multe cumpene și încurcături demonstrează niște reușite. Să regret reușitele? Să regret faptul că am trecut peste niște lucruri care constituiau niște frâne în viața mea? Nu regret nimic, chiar dacă am greșit am fost eu.(...) Am văzut că se poate să-l păcălești, am avut vreo 3 momente în care l-am păcălit. Cu umor se fentează mai ușor.”, declara Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii WOWbiz, în urmă cu 5 ani.

Citeste si: Fiul lui Alexandru Arșinel, detalii de ultim momente despre starea de sănătate a actorului. Cum se simte după câteva zile de spitalizare

Tot atunci, Alexandru Arșinel a fost întrebat de ce își vede sfârșitul pe scenă, iar răspunsul lui a fost unul pe cât se poate de emoționant: „Acolo mi-ar plăcea. Copacii mor în picioare, cred că și artiștii.(...) Ne naștem cu gura până la urechi, țipând, și când plecăm, cel puțin eu îmi iau angajamentul să zâmbesc. Am avut o viață superbă. Un om care a trecut aproape prin toate”.

Alexandru Arșinel a vorbit despre sfârșitul său! Ce spunea actorul despre moarte, în urmă cu 5 ani: „Copacii mor în picioare”

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit în astăzi, 29 septembrie 2022, pe da. Actorul avea probleme grave de sănătate și era internat la spitalul Spitalul Universitar din Capitală, unde și-a dat ultima suflare. Problemele sale de sănătate s-au agravat în ultima perioadă, iar marele maestru a ajuns de la multe ori la spital.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este și cum arată soția lui Christian Sabbagh. Este mai tânără cu 19 ani decât celebrul prezentator

Flick își serbează astăzi ziua de naștere. Domnul Rimă a avut parte de o surpriză inedită din partea Denisei Filcea: „Cât de tare”

Simona Gherghe a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV, după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate: "Se poate transforma într-un...

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies