Alexandru Arşinel are parte de vremuri grele. Ce a pățit soția artistului

Celebrul actor Alexandru Arșinel trece prin momente dificile

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Celebrul actor Alexandru Arșinel trece prin momente dificile

Alexandru Arșinel trece prin momente dificile. Cunoscutul actor are parte din nou de vremuri grele, după decesul regretatei partenere de scenă, Stela Popescu, acum îşi face griji pentru partenera de viaţă.


In articol:

Alexandru Arșinel are toate motivele să se preocupe pentru starea de sănătate a soţiei sale. Pe lângă faptul că el și soția lui sunt în categoria de risc, sănătatea soției lui este precară de câțiva ani. Actorul are 81 de ani, dar cel mai teamă îi este de starea soției sale, nu de a lui. Anul acesta, Arșinel și Marinela au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit. Cu toate că acesta a vrut să fie în lumina reflectoarelor și i-a plăcut atenția publicului, totul a fost însă foarte discret când a venit vorba despre povestea de iubire. Viața personală a rămas mereu în umbră, mai cu seamă după ce soția sa s-a îmbolnăvit. În urmp cu trei ani, soția artistului a suferit un accident, iar situația sa a fost o temere în plus pentru apropiați. Grijile s-au înmulțit odată cu apariția virusului care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial.

Familia și prietenii dragi îi sunt aproape actorului în aceste vremuri, mai ales fanii care îl încurajează pe rețelele de socializare și îi transmit cele mai bune gânduri.

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

"Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, «ți-a plăcut mâncarea?», ea zice «da». Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă“. Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi”, a declarat Arşinel.

"Vreau să fim cât mai mult împreună”

"Eu știu dacă m-am păzit, dacă a fost suficient… M-am apărat, sigur că m-am apărat (de covid-19), nu doar pe mine, am familia întreagă, nepoții, soția mea. Gândurile mi-au fost, în primul rând, la ei. Marlena, vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată. Cred că românii pot și trebuie să depășească această stare care nu le face bine, ci națiunii. Nepoata mea, Maria, e o fată tare frumoasă și deșteaptă, seamănă cu mine. E în clasa a 10a, Adrian e în clasa a 8a și Rareș, năzdrăvanul familiei, e în clasa a 5a. Maria era destul de mică și a fost întrebată ”Ce părere ai despre bunicul tău?” Este genial, extrem de talentat. Dar de când știi tu treaba asta? De când m-am născut”, a declarat artistul. (Vezi şi: Cât costă operația la ochi pe care a făcut-o Alexandru Arșinel! Actorului i s-a înlocuit cristalinul)

 

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carantină totală. S-a prelungit la miezul nopții. Restricții drastice pentru acești români

Trădare supermă în televiziune! O vedetă Antena1 a semnat cu o televiziune rivală. Va prezenta știrile

Cât costă operația la ochi pe care a făcut-o Alexandru Arșinel! Actorului i s-a înlocuit cristalinul

Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital: „Și Stela a făcut tot această operație”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies