Alexandru Arşinel, declaraţii incredibile de la mormântul Stelei Popescu! Exclusiv

Parastasul făcut în memoria Stelei Popescu de la cimitirul Cernica, cel în care a şi fost înmormântată marea artistă, l-a avut, în prim plan, pe colegul ei de scenă şi cel care îi deplânge zilnic dispariţia, Alexandru Arşinel.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Vizibil răpus de durerea de a o fi pierdut, Alexandru Arşinel pare să nu îşi fi pierdut însă umorul. Unul sec, dar care, probabil, era menit să detensioneze puţin atmosfera de la mormântul Stelei Popescu.

Mai exact, de cum a ajuns la mormânt, însoţit de colegii săi de la Teatrul Costantin Tănase, Alexandru Arşinel, mai supărat parcă ca niciodată, a încercat să facă totuşi o bluă.

Mai exact, cum vântul bătea tare, iar ploaia părea să se încăpătâneze să nu se oprească, Alexandru Arşinel a cerut, pentru a aprinde lumânarea depusă în memoria Stelei Popescu, o brichetă. Doar că, după ce a cerut de vreo două ori, în ciuda faptului că preotul, agitat deja, făcuse rost de mijloacele necesare să aprindă lumânarea pusă în mijlocul colivei, Arşinel a încercat să glumească. ”O brichetă… Sau o grenadă, ceva”, a spus, pe tonul său apăsat, Arşinel, fără să reuşească însă să scoată mai mult de două trei chicote, şi acelea cam anemice.

 

 

Tot de glumiţe s-a ocupat şi colegul Stelei şi al lui Arşinel, Vasile Muraru care, după ce a asistat cu o mină foarte serioasă la slujba de pomenire, s-a retras cu un amic la câţiva paşi de mormânt şi, probabil, au avut un schimb de replici suficient de haioase pentru ca cei doi să fie, pentru câteva momente, în atenţia tuturor, cu râsetele lor.


În altă ordine de idei, după parastas, chiar lângă mormânt, Alexandru Arşinel a vorbit despre Stela Popescu, cu ochii în lacrimi.”Despărţirea de ea e foarte dureroasă. O despărţire grea pe care o resimţim în fiecare zi, şi acasă, şi aici, la mormânt, şi pe scenă. Este foarte trist pentru mine care am jucat o viaţă întreagă cu ea, să nu mai pot spune pe scenă - Stela Popescu.
E foarte drureros. Nici nu mai pot să vorbesc”,
a spus Alexandru Arşinel, la parastasul de un an de la moartea artistei. Mai mult, a recunoscut Arşinel, este totuşi încântat că, la mormântul Stelei Popescu sunt întotdeauna flori proaspete. ”Iubea florile la nebunie. După o premieră, puteai să îi ceri orice, doar să nu îi ceri flori, nu dădea niciuna, era zgârcită la flori”,a mai spus Alexandru Arşinel.

 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Marea doamna a Teatrului de Revistă, aşa cum a fost considerată Stela Popescu, a fost înmormântată la cimitirul Cernica, acolo unde avea amenajat deja locul de veci şi unde se afla înmormântat şi soţul ei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

A trecut un an de la moartea Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi familia actriţei vor merge la mormânt: ”Fiica ei este şi acum marcată”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Klaus Iohannis DINAMITEAZĂ scena politică din România! Adevărul despre ce a făcut președintele în scandalul momentului

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Joe Biden este președintele steagurilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies