Alexandru Arsinel face Revelionul in tara, alaturi de familie: "Nu m-as fi dus in India cu Stela nici daca ma picurau cu aur" 

In timp ce partenera lui de scena si prietena de-o viata, Stela Popescu, petrece noaptea dintre ani in indepartata Indie, unde are un angajament profesional, Alexandru Arsinel a preferat sa stea cu familia de Sarbatori!

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriere

2013 il va gasi tot in tara, alaturi de sotie, copii si nepoti, care ii ofera cele mai frumoase momente doar prin simpla prezenta.

“In prima zi de Craciun am stat acasa cu sotia si am primit colindatorii, iar a doua zi am plecat la Sinaia unde a venit si fiul meu cu nepotii. Ne-am batut toti cu zapada, am spus glume, am povestit, ne-am simtit foarte bine. Am trait momente speciale. Tot cu familia voi sta si de Revelion.”, spune actorul.

Intrebat de reporterii WOWbiz.ro daca ar fi vrut sa o insoteasca pe Stela Popescu in India, o destinatie de vacanta exotica si scumpa, raspunsul lui Arsinel a fost un “nu” hotarat.

fara descriere

“Stela a plecat in India pentru ca are o colaborare cu Opera pentru Copii si a invitat-o directoarea, dar va zic sincer, nici daca ma picurau cu aur nu m-as fi dus acolo. Imi place sa pastrez traditiile de Sarbatori, Revelion si Paste si sa fiu langa familie. Am fost plecat in Israel de cateva ori de Revelion si inainte de Revolutie, dar nu mai plec. Cel mai bine-i acasa cu cei dragi!”, a declarat maestrul Arsinel pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate