Vedete

Alexandru Arşinel, mărturisiri sfâşietoare după ce a aflat restricţiile impuse de medici: ”Nu pot trăi aşa!”

Alexandru Arşinel a trecut prin momente dificile în ultima perioadă şi, după ce a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a simţit rău, acesta a primit restricţii din partea medicilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Alexandru Arşinel, mărturisiri sfâşietoare după ce a aflat restricţiile impuse de medici: ”Nu pot trăi aşa!”icon photo
 
 
În cadrul unei emisiuni, îndrăgitul actor a mărturisit că starea lui de sănătate este una bună, în ciuda faptului că are numeroase restricţii din partea doctorilor.
 
„Starea mea de sănătate este bună. Chiar mă simt bine. Aţi intrat la mine în birou când ascultam Doga. Petrec în acest timp mai mult decât pe scenă, pentru că activitatea de manager implică mult. Uneori e prima casă, de aceea mi s-a reproşat o viaţă întreagă că am uitat să mai vin şi acasă….vreo 60 de ani. Am tăiat porcul împreună cu băieţii mei şi am avut prospături. Eu m-am bucurat mai puţin pentru că mă urmăreşte o anumită suferinţă care nu te lasă să dormi noaptea.  Mi-aş dori să mai fac încă o dată Crăciunul şi Revelionul. Am toate restricţiile posibile. Să nu mănânc, să nu conduc, să nu mă trezesc dimineaţa. Nu pot trăi aşa. Îmi doresc să fiu sănătos, eu şi familia şi să o ajute Dumnezeu mai mult pe soţia mea. Îmi doresc o stagiune de succes”, a povestit Alexandru Arşinel în cadrul unei emisiuni. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune