Alexandru Arsinel nu intelege de ce toata lumea il uraste din cauza transplantului de rinichi: "Se toarna o groaza de minciuni ordinare"

Alexandru Arsinel a fost subiect de presa dupa ce a suferit un transplant de rinichi. S-a spus ca actorul ar fi beneficiat de aceasta interventie chirurgicala datorita celebritatii sale sau pentru ca ar fi avut pile la spital.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alexandru Arsinel se apara si spune ca nu a sarit randul pentru transplantul de rinichi, nu a beneficiat de nicio pila pentru a primi organul fara de care viata lui ar fi fost un chin.

"De ce nu eu?  De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale.

Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înnebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta. Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult...(...) Sunt în continuare judecat. Şi se toarnă o groază de minciuni ordinare. Îmi pare rău că această anatemă a căzut asupra mea, de exemplu. Dar nu-mi pare bine nici când cade asupra altui om, probabil total nevinovat.”, a declarat Alexandru Arsinel pentru adevarul.ro.
 

Abonează-te pe

Citește și:

Laura de la Amadeus, vacanţa de vis în insulele din Thailanda. A stat în căsuţe de bambus şi a înotat în peşteri până în Laguna Paradisului

Rasturnare de situatie! S-a aflat cauza mortii lui Carmen Borota, cosmeticiana care s-a stins din viata in bratele sotului ei

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Bine de știut! Medicamentele la care trebuie să renuntați înainte de vaccinare

Atenție mare! De unde cumpără LIDL fructele și legumele pe care apoi le vinde în magazinele sale din România! Adevărul ascuns până acum

Tânărul Vladimir Putin a fost un bătăuș căruia nu îi plăceau fetele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies