Alexandru Arșinel suferă enorm după Stela Popescu! Ce a recunoscut acum, la mai bine de patru ani de la moartea ei: ”S-a produs un mare gol. 40 de ani împreună”

Alexandru Arșinel suferă enorm după Stela Popescu, actorul având un gol în suflet după moartea acesteia!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Alexandru Arșinel este în continuare curprins de tristețe, în ceea ce privește pierderea prietenei lui, marea actriță Stela Popescu. Cunoscutul actor are un gol în suflet, la mai bine de patru ani de la moartea acesteia. Acesta se simte singur fără cea care i-a fost colegă de scenă o viață întreagă. 

Citeste si: Alexandru Arșinel, interviu emoționant după operația suferită la inimă: "Am 82 de ani. Sper să mai apucăm o întâlnire"

Alexandru Arșinel a renunțat la funcția de director al Teatrului Constantin Tănase, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Actorului i s-a promis un post de consilier artistic, însă Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul. Astfel, Alexandru Arșinel a fost nevoit să se pensioneze.

Citeste si: Alexandru Arșinel a revenit pe scenă, la câteva zile de când a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis: "Un adevărat medicament pentru spectatori"

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine ‘Hai România’. Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău. Într-un fel am rămas singur fără Stela.

40 de ani împreună încontinuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru, directorul teatrului, mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când.  Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul…ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor”, a spus Alexandru Arșinel, la Antena 3.

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a transmis un mesaj pentru publicul său

Alexandru Arșinel este de părere că teatrul nu trebuie să sufere din cauza schimbărilor politice care au loc. “Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei.

Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale”, a declarat Alexandru Arșinel, la postul TV precizat.

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Romică Țociu și Cornel Palade au "bifat" consumul de substanțe interzise: "În America, acolo, este legal"

Alexandru Arșinel a revenit pe scenă, la câteva zile de când a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis: "Un adevărat medicament pentru spectatori"

Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre problemele de sănătate, care nu-i dau pace: ”Încă nu mă simt în putere”

4 zodii afectate de intrarea în sezonul Fecioarei. Rac, Gemeni…

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies