Alexandru Bobicioiu de la Puterea dragostei a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Alexandru Bobicioiu, concurentul de la Puterea dragostei, a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Alexandru Bobicioiu a explicat de ce nu mai vrea să facă un cuplu cu Bianca. 

Citeste si: Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Citeste si: Ralu și Bote au criticat-o pe Sore: Ce dracu' e cu baticuțul ăla? Asta e ținută de mers la supermarket

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

Citeste si: ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

Într-o postare pe contul lui de Instagram, Alexandru Bobicioiu a dezvăluit de ce nu vrea o relație cu Bianca. Tânărul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că ține la Bianca, dar tocmai pentru că nu vrea să o facă să sufere, preferă să o lase în pace.

Puterea dragostei: De ce nu o mai vrea Alexandru Bobicioiu pe Bianca

 

"Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns, m-am convins de tot ce era nevoie. Țin să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut până acum, eu mereu am făcut ceea ce am simțit, niciodată nu am avut intenții rele sau vreun scop anume. Nu m-a interesat sa câștig vreodata premiul, m-a interesat să fiu fericit si să îmi găsesc pe cineva. Cu Bianca nu am avut niciodată vreo intenție rea. Am dat anumite lucruri de înțeles pt ca eu am simțit sa o protejez, nu am vrut sa ii dau de înțeles că aș mai vrea sa ma împac cu ea, doar ca nu am stiut cum sa fac sa nu creadă asta. Îmi este drag de ea ca persoană pt ca este o fata bună si am vazut ca s-a schimbat in bine față de mine. Eu mereu o voi respecta, orice s-ar întâmpla. Nu simt sa mai am relație cu ea pt ca eu nu mai am incredere in ea si nici eu nu mai am in mine. Prefer sa pun punct, sa nu o fac sa sufere pt ca nu merita sa plângă, vreau sa fie fericită cu o persoană care chiar o merita. Mulți dintre voi a-ți plecat de langa mine datorită emisiunii de astăzi (n.r. ieri), dar va zic ceva: nu se arată tot la tv din ce filmăm. Pentru mine contează sa știe familia mea cum sunt eu, daca voi credeti ca eu am jucat un rol, este treaba voastră. Am avut mici greșeli pt ca nu am pus punct cand trebuia, doar ca nu am vrut sa fac rau si am tratat situația diferit si asa probabil m-ati perceput si voi greșit. Vă pup si va mulțumesc pentru tot", a scris Alexandru Bobicioiu pe contul lui de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate