Alexandru Bobicioiu, mesaj pentru Bianca de la Puterea dragostei

Bobicioiu, mesaj pentru Bianca de la Puterea dragostei. Ce i-a transmis concurentei după ce numele lui a fost amintit în emisiune

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Alexandru Bobicioiu continuă războiul la distanță cu concurenții din casă.

Bobicioiu, fostul concurent de la Puterea dragostei, susține că nu a fost iubitul Manuelei și neagă că i-ar fi scris vreodată și i-ar fi spus să nu se cupleze cu Ricardo. Alexandru are și un mesaj pentru Bianca, tânăra cu care el a încercat să aibă o relație la intrarea lui în emisiunea de la Kanal D.

"De ce oare Bianca vorbește aiurea, ca și cum eu îi scriu Manuelei să nu stea cu Ricardo sau că eu stau acasă și o aștept?! De unde atâta prostie? Eu nu am treabă cu Manuea, suntem doar prieteni, eu nu i-am spus ei ceva rău, doar sfaturi bune. Poate sta cu cine vrea ea, nu este treaba mea. Sfatul meu a fost doar să aibă încredere în ea, să nu pună la suflet toate răutățile, să nu se streseze, să nu se consume aiurea. Așa că, Bianca, te rog, vezi-ți de relația ta și nu vorbi cu atâta răutate, gândește-te întâi ce fel de persoană ești tu", a spus Alexandru Bobicioiu.

După postările sale pe Instagram, Bobicioiu a primit multe mesaje urâte de la internauți.

Mda, după ce am postat acel story despre Bianca și Manuela, am primit numai mesaje urâte la adresa mea, probabil din partea Bibișorilor. În fine, nu contează cine, contează doar că nu este frumos, mai ales că majoritatea sunt de vârsta părinților mei. Urât! Îmi spun mie că vreau atenție, oameni buni, eu nu am nevoie de atenția nimănui. Pur și simplu nu este ok să se spună niște lucruri de mine care nu sunt adevărate, eu niciodată nu i-am spus Manuelei că intru doar pentru ea în casă, am spus doar că îmi este dor de casă și nu știu pentru cine aș intra. Nu îmi pasă ce vorbește ea cu Bianca în cameră, eu știu ce am spus. Nu mă interesează persoana Biancăi atâta timp cât ea nu pronunță numele meu. Dacă spune niște lucruri aiurea, normal că mă deranjează", a mai spus fostul concurent de la Puterea dragostei.

Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea dragostei: "Nu știu ce spune ea, că nu mă uit la emisiune, dar vă zic eu: doar am colaborat, nimic altceva"

Bobicioiu de la Puterea dragostei neagă că ar fi avut o relație cu Manuela.

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Alexandru Bobicioiu neagă că ar fi avut o relație cu Manuela, actuala concurentă din emisiunea prezentată de Andreea Mantea.

fara descriere

Alexandru Bobicioiu susține că el și Manuela sunt prieteni și colaboratori, nicidecum iubiți, așa cum s-a crezut. Supărat că numele lui este tot mai pomenit în emisiunea Puterea dragostei de către concurenți atunci când vine vorba despre Manuela, Bobi a vrut să lămurească situația.
Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea dragostei
"Măi oameni buni, eu tot observ anumite lucruri în emisiune. Eu sunt acasă, muncesc, merg la sală, de ce tot vorbiți despre mine? De ce vorbií prostii și spuneți că am învățat-o eu pe Manuela să fie falsă? Nu aș învăța pe nimeni să fie fals! Eu i-am spus Manuelei doar să fie cinstită, să aibă încredere în ea, să nu aibă încredere în nimeni! Nu aveți despre ce vorbi decât despre Bobicioiu și Manuela sau Bobicioiu sau Bianca? De ce vorbiți aiurea despre mine? Relația mea cu Manuela e de prietenie, nimic altceva. Înainte de emisiune eu și Manuela am avut o colaborare. Plus că, ce am avut noi nu se poate numi o relație. Terminați cu asta! Nu știu ce spune Manuela, că nu mă uit la emisiune, dar vă spun eu. Ce am avut noi nu se poate numi relație", a spus Alexandru Bobicioiu pe contul său de Instagram în mai multe stories postate de el după ce a aflat că la Puterea dragostei se tot vorbește despre el și legătura pe care ar fi avut-o cu Manuela.

În emisiunea Puterea dragostei de joi, 7 noiembrie, Manuela susține că Alexandru Bobicioiu vrea să vină în casa Puterea dragostei. Bianca are detalii despre anumite mesaje pe care el i le-ar fi dat Manuelei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate