Alexandru Bobicioiu s-a întors la Puterea Dragostei! Ce spune acum despre Bianca, fosta lui iubită EXCLUSIV

Alexandru Bobicioiu s-a întors în casa de la Puterea Dragostei, deși între timp s-a despărțit de Bianca.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alexandru Bobicioiu a fost primul concurent de la Puterea Dragostei care a făcut cuplu cu Bianca. Relația lor a durat însă foarte puțin.

Alexandru a ieșit din casa de la Puterea Dragostei ca iubit al Biancăi, însă câteva zile mai târziu, cei doi s-au despărțit. Alexandru a povestit că Bianca l-a sunat și i-a spus că nu mai vrea să fie împreună cu el.

Întors acum în casa de la Puterea Dragostei, Alexandru vorbește frumos despre cea care i-a fost iubită pentru scurtă vreme.

”Nu am vorbit-o niciodată de rău pe Bianca. E  fată bună, iar faptul că nu mai suntem împreună, asta e! Noi nu vom ma fi împreună. Ne-au rămas doar amintirile plăcute. Sper că vom rămâne prieteni și că ne vom înțelege așa, ca iubiți nu ne înțelegeam”, a spus Alexandru despre Bianca.

Citeste si: Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să se afle însă nu a mai rezistat și... EXCLUSIV

Citeste si: Cum au devenit prietene Raluca și Bianca de la Puterea Dragostei? Acum se iubesc, dar în urmă cu ceva timp își aruncau cuvinte grele

Tânărul crede că Bianca face un cuplu mult mai bun cu noul Alexandru, intrat în casa de la Puterea Dragostei după ce el a fost eliminat. ”Alexandru (n.r. Oianu) și Bianca se potrivesc. Au aceeași vârstă, aceeași gândire”, a mai spus Alexandru Bobicioiu.

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, despre Simona ”E o fată drăguță”

Acesta a intrat în casa de la Puterea Dragostei în această săptămână și a declarat că i-au plăcut câteva fete, dar vrea să le cunoască mai bine. Fanii cred însă că el a pus deja ochii pe Simona.

”Simona e o fată drăguță. Are însă, uneori, probleme cu limbajul. Vreau să o cunosc mai bine”, a spus Alexandru despre tânăra pe care o place și Jador.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: